2777
2789

بوم و گواش

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفیده سطحش؟

شیائومی دیدم مشکیه

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

دمت گرمچقد بچه رو شاد کردی

باورت میشه همش سر جمع پونصد تومنم نشد بخدا انقد خوش حال شد ده بار بیشتر تشکر کرد اگه آدم فق یدونه عروسک بگیره بده دیگ فایده ای نداره 

اومده بود پیشم دو روز بعدش بعد می‌گفت همرو دونه دونه انباکس کردم خیلی حال داده چون اکثرا پول آورده بودن فامیلاش و مهمونا کادو من واقعا براش قشنگ بود 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

باورت میشه همش سر جمع پونصد تومنم نشد بخدا انقد خوش حال شد ده بار بیشتر تشکر کرد اگه آدم فق یدونه عر ...

اره بچه ها عاشق هدین😍🌝🎀

پول..اینا خوشحالشون نمیکنه اصلا

خیلی مهربونی

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

به شما ربطی ندارهدخترا دوست دارنمن اگه خودم یه دختر این سنی داشتم براش میخریدم عشق کنهه که همچین مام ...

مامان پایه نه 

یه مامان بی عقل 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

۹ میشه سوم فکر کنم از سوم یا چهارم با خودکار نوشتن رو شروع میکنن پک خودکار رنگی فانتزی بگیر

نهههه 

کلاس سوم با مداده

پنجم تازه بعضی معلما اجازه میدن بنویسن ن همشون

به شما ربطی ندارهدخترا دوست دارنمن اگه خودم یه دختر این سنی داشتم براش میخریدم عشق کنهه که همچین مام ...

ربطی به پایه بودن نداره برای بچه این سنی ضرر داره و  استفاده زیاد از این مواد پوستش خراب میشه

شما مشکلی نداره شاید مادر اون بچه خوشش نیاد اسی برای بچش لوازم ارایشی بخره.

نهههه کلاس سوم با مدادهپنجم تازه بعضی معلما اجازه میدن بنویسن ن همشون

وا تازه اینطوری شده؟ 

ما سوم با خودکار شروع کردیم نوشتن 

فقط اول و دوم و نصف سوم مداد بود زمان من

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

ربطی به پایه بودن نداره برای بچه این سنی ضرر داره و استفاده زیاد از این مواد پوستش خراب میشهشما مشک ...

من نظر خودمو دادم کسیم قرار نیست و حق نداره که بیاد نظرمنو تغییر بده! هرکسی یه مدلیه دیگه حالا مدل منم همینه

کاربری دست چندنفره🤍🦋
بی عقل و کوته فکر تویی! کاملا معموله که چه جور مامانی برای بچتی بیچاره بچت

من بچه ای تربیت میکنم که خودش رو دوست داشته باشه 

نه اینکه مواد مضر رو بخرم بدم دستش بگم بیا بمال 

سرشار از سرب و الکل 

شما قطعا یه فرد بی سواد و بی عقل یا کم سن هستید که فقط با مالیدن رژ خوشحال میشید 

وا تازه اینطوری شده؟ ما سوم با خودکار شروع کردیم نوشتن فقط اول و دوم و نصف سوم مداد بود زمان من

من دخترعموم چهارمه تازه

معلمشون اجازه نمیده اصلا و سومم با مداد مینوشت

من دخترعموم چهارمه تازه معلمشون اجازه نمیده اصلا و سومم با مداد مینوشت

یادش بخیر اولین بار با خودکار نوشتن خیلی ذوق داشتم 

شما چندم با خودکار نوشتی؟