2777
2789
عنوان

دوستاان برا چاقی صورت

230 بازدید | 30 پست

میخام صورتم پر ترشه و یکم شاداب ترشه 

موندم چ کنم هیچ کاری ام ادامه نمیدم تا ب نتیجه برسم صبرم کمه

صورتم خودش پر هست مقداری ولی خبب میخاام یکم پرشه قبلا خیلی بهتربود الان لاغر ترشده و رو مخمه یکم

کسی راهکاری داره جواب بده؟🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم براچاقی صورت ژل بزنی بهتره ماندگارتره

خواهرم صورتش لاغر بود اون کلا بیبی فیسه 

یک ماهه ژل تزریق کرده ب سیب گونه واقعا عالی شده

منم قصد دارم انجام بدم خیلی طبیعیه 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

عزیزم خوراکی اگر منظورته چیزی نیست که فقط روی صورت تاثیر بذاره ، می‌گن ژله و جوانه گندم خوبه اما من اونقدری تاثیر ندیدم .

اگر قبلا صورتت پر بوده یعنی ژنش رو داری ، یکم وزن اضافه کنی صورتت هم پر تر می‌شه . 

روزی ۸ لیوان آب هم بخور همیشه صورتت شفاف تر و سرحال تر به نظر میاد .

اگر پوست چربی نداری ماساژ و تمرین گونه ها با روغن هم گونه هارو برجسته می‌کنه ولی ممارست می‌خواد 

بنظرم براچاقی صورت ژل بزنی بهتره ماندگارترهخواهرم صورتش لاغر بود اون کلا بیبی فیسه یک ماهه ژل تزریق ...

اونم ماندگار نیست هی باید تمدید بشه 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

آره .. یک ماهی میشع.. قطعش نکردم ولی کمترش کردم هفته ای دوتا قرص میخورم

بعد از وقتی ک کمترش کردی بازگشت نداشتی ? ببخشید ک خیلی سوال میکنم 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد