2777
2789

باورم نمیشه سرصبحی بهم حمله شده و از جمله"امثال تو اگه تو جامعه نبودید جای بهتری میشد"برام استفاده کردن

هر دفعه یادم میره نی نی سایت چ خراب شده ایه

فک میکنم میتونم اخرین روزای زندگیمو اینجا به دور از کل ادمایی ک ازم متنفرم بگذرونم بعد ی آدم رندوم از ناکجا آباد پیدا میشه و بی هیچ دلیلی شروع میکنه به فحش دادن بهم

میدونم بعد زدن این تاپیک ادمای بیشتری بهم فحش میدن و حمله میکنن

فقط خواستم بگم اول صبح اینقد حالم بد شد ک معدم شروع کرده ب تیر کشیدن و داره نفسمو میگیره

حالا اگه ی زن حامله بودم چی؟ی خورده بیشتر حواسمون ب حرفایی ک میزنیم باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا خیلی نادونن ، همین الان یه نفر حال منو بهم زد ،ولشون کن 

پر از عقده هستن

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

خب چرا اینو گفته؟ 

قاعدتا در جواب چیزی گفته

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

از مورد شما بی اطلاعم ولی متاسفانه نه اینجا بلکه در سایر جاهای فضای مجازی هم شاهد افول فرهنگ هستیم 

بخون و بگذر 

بخوای به دل بگیری اذیت میشی

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
از مورد شما بی اطلاعم ولی متاسفانه نه اینجا بلکه در سایر جاهای فضای مجازی هم شاهد افول فرهنگ هستیم ب ...

البته حق هم میدم وقتی مردم گرسنن تمرکزشون روی تامین غذاست و تربیت و فرهنگ و ارزش های انسانی براشون جایگاهی نداره

ایشون خودشون شروع کنند بودن پرید به یکی

سر چی اخه؟

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

البته حق هم میدم وقتی مردم گرسنن تمرکزشون روی تامین غذاست و تربیت و فرهنگ و ارزش های انسانی براشون ج ...

لحن صحبت کردن خودتو ببین.یعنی چی که مردم گرسنه ان؟اصلا خوشم نیومدش

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

البته حق هم میدم وقتی مردم گرسنن تمرکزشون روی تامین غذاست و تربیت و فرهنگ و ارزش های انسانی براشون ج ...

خآنم محترم نمیخوام بحث کنم شروع کنند بی احترامی شما بوری لطفا مراقب رفتارتون باشین

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند