2777
2789

ببخشید مگه اتفاق تازه ای افتاده؟ من تا  اومدن و رفتن برادرش تاپیک دنبال  کردم 😦

به هر حال دعوا زناشویی دیگه  یا ختم بخیر میشه  یا خدایی نکرده ختم به شر 

"زندگی بدون روز های بد نمیشود"بدون روز های اشک و درد و خشم و غم ،اما روز های بد،همچون برگ های پاییزی، باور کن شتابان فرو میریزند
نباید ناراحت میشدو قفل میکرد اون چندتا کاربر از روی دلسوزی گفتن اینجا عکس نزار برات دردسر میشه اما ن ...

چی بگم عزیزم من اصلا نمیگم کی درست میگه کی اشتباه میکنه فقط میدونم که الان ناراحته دلش گرفته و به تبع حساس شده باید یه کم مراعات حالش و کرد و تنهاش نزاشت 

عشق سوء تفاهمی ست بین دو احمق که با ببخشید گفتنی تمام میشود😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید مگه اتفاق تازه ای افتاده؟ من تا  اومدن و رفتن برادرش تاپیک دنبال  کردم 😦 به هر حا ...

عزیزم منم نمیدونم ولی خب بچه ها و خود من از صبح نگرانش بودیم الان تو خصوصی باهاش صحبت کردم ازم خواست که تاپیک بزنم بیاد اینجا منم تاپیک زدم که خودش بیاد واسه اونایی که نگرانشن بگه چی کار کرده  چون از صبح تا حالا ۱۰ تا تاپیک واسش زدن بچه ها

خانواده شوهرشو واسه شام دعوت میکنه بشوخی میگه طرفارو شوهرم میشوره اونام این حرفو جدی میگیرن و شوهرش ...

آهان تا اونجاشو ميدونم ولى اومدن داداشش و اينارو نفهميدم چى شد

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
داداششم اومدو باشوهرش حرف زد ولی شوهرش از خر شیطون نیومد پایین واین طفلی همینجوری دارن ازار میدن&nbs ...

آخخخخخى نگاه كنا سر يه حرف الكى😞

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
سلام ملودی جان.خوبی آبجی.شرمنده م بخدا.اصلا حالم خوب نبود

سلام عزیز دلم دشمنت شرمنده خانوم الان بهتری عزیزم؟