2777
2789
سلام حال شما خوبه ،شما برای بچتون چیکار کردین ،لطفا تاپیک بچه منم که برای سینوزیت هست بخونید و اگه ...

سلام ببین من چند شب فهمیدم چکار کنم به توصیه پزشک 

اول از سینوساش عکس رادیولوژی بگیر  اگر مطمعن شدی سینوزیت داره و چرک کرده

داروش آموکسی کلاو هست برو سینوس شور آریو هست روزی دوبار تا ۳ بار استنشاق داره

روزی دوبار هم بخور گرم بزار واسش توش قطره اکالیپتوس بریز

من این کارارو دارم انجام میدم به نظر خودم همسرم خیلی خیلی بهتر شده..ایشالا بچه شما هم هرچه زودتر خوب بشه🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمنم ۶ سالشه ازپارسال دکترکودکان گفت سینوزیت داره وتا سینوزیتش خوب نشه عفونت گوش و دونه های سفید تو کلو وسرفه های خلط دار و چرک بینی سبزرنگ هم که داشت گفت هیچکدوم خوب نمیشه.

دوتا اسپری بینی و شربت ایبوپروفن ومهمتر از همه شربت سینوپرت گیاهی که آلمانی هست وبرا درمان سینوس حاد هست داد ومن مرتب دادم تو ۷ روز علایم بهبودیش بیشتر شد و خوب شد . قبل اون ۳ تا دکتر برده بودم وسرم و آنتی بیوتیک و شربت های آلرژی میدادن که متاسفانه بدتر هم میشد.

امسال باز همون سینوزیتش عود کرد و بعد ۶ روز از ویزیتش اون شربت رو که خرید قدیم بود پیدا کردیم چون شرکتش نمیاره دیگه وخوب شد. الان چند روز باز مریضیش شروع شده واز اون شربت نیست.