2777
2789
عنوان

قد و وزن نرمال برای دختر و پسر چنده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 44 پست
من قدم ۱۵۸ ..همیشهههه از خودم نا امید میشم 🫠🤣

نا امید نشو خیلی هم خوبی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

من 159 ام همقد نصف دخترای دانشگاهم و از یک سومشون بلند ترم بعد طرف تاپیک زده قدم 167 خیلی کوتاهم وای ...

بخدا حس میکنم ماها کاملا عادی ایم تو ایران حداقل 

واییییی 🤣🤣🤣

من یبار توی تاپیک ک میگفت بلندید کوتاهید یا متوسط گفتم متوسطم یکی گفت کوتاهی از همون موقع واقعا حس خوبی ندارم به خودم 🥹🤣

-تعلیق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا انقدر همه میگن دختر زیر 170 کوتاهه عجیبه برام

زر میزنن

متوسط قد دختران تو ایران ۱۵۷

آقایان ۱۷۳

تو مجازی و باور نکن

(دهه هشتادیا درشتن نسل نو کمی یقور تر هستن اما امار هنوز با نسل قبل سنجیده میشه) 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
بخدا حس میکنم ماها کاملا عادی ایم تو ایران حداقل واییییی 🤣🤣🤣من یبار توی تاپیک ک میگفت بلندید کوتا ...

چرا باید بخاطر ی نوشته تایپ شده حس خوبی نداشته باشی؟ من چیزی نمیگم ت دانشگاه داری میبینی دیگ قدا رو 

من ی مدت طولانی خونه نشین بودم ت اینستا هم ک ماشالا همه قد بلند 

فک میکردم خ کوتاهم رفتم دانشگاه اوکی شدم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

زر میزننمتوسط قد دختران تو ایران ۱۵۷آقایان ۱۷۳تو مجازی و باور نکن(دهه هشتادیا درشتن نسل نو کمی یقور ...

اره بابا🤣🤣

منم دهه هشتادیم اتفاقا بیشتریا ریزه میزه هستن 

چرا باید بخاطر ی نوشته تایپ شده حس خوبی نداشته باشی؟ من چیزی نمیگم ت دانشگاه داری میبینی دیگ قدا رو ...

آره منن بعد دانشگاه یکم اوکی ترم 

خیلیم ریزه میزم از چیزی ک هستم کوتاه تر دیده میشم 🤣🤣

-تعلیق

زر میزننمتوسط قد دختران تو ایران ۱۵۷آقایان ۱۷۳تو مجازی و باور نکن(دهه هشتادیا درشتن نسل نو کمی یقور ...

این بانویی ک پروفایلته هم حدودا همین قد و داره ولی موفق خوش صدا ستودنی🥲

آره منن بعد دانشگاه یکم اوکی ترم خیلیم ریزه میزم از چیزی ک هستم کوتاه تر دیده میشم 🤣🤣

عه؟ من دنبال لاغریم ک کشیده ب نظر برسم

من 159 ام همقد نصف دخترای دانشگاهم و از یک سومشون بلند ترم بعد طرف تاپیک زده قدم 167 خیلی کوتاهم وای ...

واقعا؟

من ۱۶۵ هستم

ولی اغلب تو دانشگاه همه دخترا بلند تر از منن

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

۱۸۰ مرد؟خدایا این همه مرد قد کوتاه تو خیابون کیان پس

همتون منم 

من گردن میگیرم🤣🤣🤣

این بانویی ک پروفایلته هم حدودا همین قد و داره ولی موفق خوش صدا ستودنی🥲

عزیزم

بانو گوگوش، الیزابت تیلور، ناتالی وود، شکیرا، لیلا فروهر، و خیلی از خشگلای دیگه زیر ۱۶٠ هستن

مهم فُرم، ابدا قد مهم نیست! 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
واقعا؟من ۱۶۵ هستمولی اغلب تو دانشگاه همه دخترا بلند تر از منن

پس قدت و اشتباه گرفتی