2777
2789
عنوان

طلا چشه

155 بازدید | 16 پست

چرا انقد میره بالا اه

تا ادم میاد دوزار پول جمعکنه یه تیکه طلا بحره انقد گیره بالا که فقط یه گوشواره دو گرمی میشه خرید

پارسال این موقع دو و نیم بود 

درعرض یک سال بیشتر از دوبرابر رشد کرده بعد سال جدید میخوان ۲۰ درصد حقوقو زیاد کنن

شما با این قیمتا ۲۰۰ درصد باید حقوقو ببرید بالا تا دخل مردم به خرجشون بیاد

خاک

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نخواد براشون ،موندم این همه آه و نفرین پشتشونه چرا هیچ اتفاقی براشون نمی افته ،دلم برا جوانها میسوزه که تازه میخوان شروع کنند با این حقوقهای کم بزور میشه خرج  زندگی رو تامین کرد ،دیگه به ماشین و خونه نمیرسه ،حتی نمیشه خونه کرایه کرد 

ما لابه لای هم به تاریخ می پیوندیم...آیندگان دربارمون میخونن بدون اینکه درک کنند واقعا چی بهمون گذشت

اره واقعا🤧

خدا نخواد براشون ،موندم این همه آه و نفرین پشتشونه چرا هیچ اتفاقی براشون نمی افته ،دلم برا جوانها می ...

سال ۹۲ ازدواج کردم سرویس طلام ۵۶ گرم بود

پیج طلا فروشی فالو دهرم تو اینستا عروس داماد اومده بودن سرویس خریدن بعد سرویس عروس کلا ۹ گرم بود!!!!

اینکه خیلیا نمیخرن و ارزو به دل میمونن به کناررررر

همش میگن بنزین تو فلان کشور گرونه ،تو کشور ما ارزونه 

حقوق مردم ایران رو اندازه اونا بدین قیمت اجناس رو هم اندازه اونا گرون کنید 

حقوق رو به ریال میدن ،اجناس رو به دلار قیمت گذاری می کنند

اگه مجردی حتما یک شوهر پولدار پیدا کن...اگه متاهلی که بایدبسازی

متاهلم

وضعمون بد نیست خداروشکر خونه و ماشین داریم

ولی با این قیمتا نمیشه دیگه رشد کرد فقط هرچی داری رو باید دو دستی بچسبی

همش میگن بنزین تو فلان کشور گرونه ،تو کشور ما ارزونه حقوق مردم ایران رو اندازه اونا بدین قیمت اجناس ...

افرین

میگن دبی اب معدنی ۱۰۰ تومنه

خب اونا یه میلیارد حقوق میگیرن به جاش ۱۰۰ تومنمول اب میدن

اینجا بازنشسته ها باید با ۲۰ تومن سر کنن طرف بخواد جهاز بده پسر زن بده .....اگر خودت بازنشست بشی و هنوز مستاجر باشی که واویلاااااا