2777
2789
عنوان

میخوام چندتا راز تو رابطه بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2285 بازدید | 100 پست
کی گفته ؟ اصلا هم اینجور نیست .اگر طرفت ذاتش خوب باشه خوشبخت ترین زن دنیایی راز رابطه همینه ، ذات خو ...

آفرین 

مرد تنهای شب  ...   زندگی به من آموخت؛ بودن با كسانی كه دوستشان دارم، از همه چیز با ارزش تر است.

من اولین لایک این تاپیک رو زدم داداش ولی میگم اگه عشق واقعی باشه چی؟ چون مادرم اکثر اینا رو داره ولی بازم تاج سرمونه.

مرد تنهای شب  ...   زندگی به من آموخت؛ بودن با كسانی كه دوستشان دارم، از همه چیز با ارزش تر است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیادی فکر کنی سیم پیچیات میرییزه بهم خواهرم این برا آدمای نا سالمه طرف اگر سالم باشه هرجور هستی میپذ ...

سیم پیچ؟ آفرین قشنگ اومدی

من اولین لایک این تاپیک رو زدم داداش ولی میگم اگه عشق واقعی باشه چی؟ چون مادرم اکثر اینا رو داره ولی ...

اونا فرق دارند 

زنای قدیمن

الان دختره محبت میکنی هدیه میگیری میگه وظیفته و وطیفه اونم عدم تعهد و دروغگوییست

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

الان دوره کلی گویی گذشته جدیدا مشاورا هم کلی گویی نمی‌کنند هر شخص و هر زوج جداگانه باید بررسی بشه ای ...

تنوع آرا قشگه آفرین

زیادی فکر کنی سیم پیچیات میرییزه بهم خواهرم این برا آدمای نا سالمه طرف اگر سالم باشه هرجور هستی میپذ ...

مشکل همینه که اکثرا سالم نیستند 

ی ذهن بیمار 

قابلیت این داره که جامعه را نابود کنه

تاپیک هاتون رو خوندم

در حدی حرفاتون به پارتنرم شباهت داشت

فکر کردم خودشی

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

اها بعد شما درست میگی ک متن کپی کردی؟

کپی کردم چون من همشونو دیدم خودم 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

همیشه نه.بستگی به اصالت داره

یه جایی خوندم ادمی که اصالت نداشته باشه اگه خیلی بهش محبت کنی میره

من پارتنرم احساسات و مهبتشو همیشه بیان میکنه و سعی میکنه صدشپ برام بزاره و این ویژگی و مهبتش برام خیلی با ارزشه و خیلی هم قدرشو میدونم 

اونا فرق دارند زنای قدیمنالان دختره محبت میکنی هدیه میگیری میگه وظیفته و وطیفه اونم عدم تعهد و دروغگ ...

خب من الان زنم و همه اینارو داشتم اما پیش شوهرم بی قدر شدم و بی مهری و خیانت دیدم و حتی اصلا دیده هم نمیشم...💔💔💔

اما خب چه کنم که سه تا دختر دارم مجبورم توسن  ۲۷سالگی تک و تنها موندم با کلی نیاز و حسرت....🥀🥺

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔
همیشه نه.بستگی به اصالت دارهیه جایی خوندم ادمی که اصالت نداشته باشه اگه خیلی بهش محبت کنی میرهمن پار ...

از خب اینم هست اینحور ادما کمیابن