2777
2789
عنوان

حس ششم ج میدم فقط ده نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 149 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا میشه مال منم بگی

ی غصه ی تو زندگی زناشوییت باهمسرت داری تا بعد عید حل میشه

ی پولی دست همسرت میاد ی موفقیتی توشغلش داره

ی ارامشی هم توخانواده ی پدریت ک منتظرشین

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
بنظرم خیانت داشته بهتببین رو حسای من حساب نکنابنظرم برا ازدواج باهات ۵۰/۵۰

حس م ک خانومه هم چیه

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
حست نسبت به حرف زدن پسر کوچیکم چیه

انشالله درست میشه اطرافم بچه زیاد دیدم دیر حرف زدن یا کم کم ب پرحرفی رسیدن نگران نباش

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
حس م ک خانومه هم چیه

نمیدونم ی حس بی تفاوتی زیاد براش مسئله ی ذهنی نیستی

ی غصه ی تو زندگی زناشوییت باهمسرت داری تا بعد عید حل میشهی پولی دست همسرت میاد ی موفقیتی توشغلش داره ...

مرسی عزیزم خداکنه درست بشن همشون برات صلوات فرستادم 

کاربر قدیمی ام