2777
2789

وقتی میاد از سرکار یا میخاد بریم دهاتشون یا نرم خودش میره و قیافه میگیره یا خونس و میخابه و پا گوشیه هرچی بگم بریم یه دوری با ماشین بزنیم با دیوارم شهر غریب تک‌و تنهام ۵شنبه میشه هم باز از ظهر باید بریم دهاتشون جاییدعوت بشیم مهمونی تفریج هیچیییی امشب اولین برف اومد همیشه تا ۱ و ۲بیداره حتی به دوستشزنگ زد بیا پیشم گفت نیستم جوکرو دیدیم گفتم برفه بریم بیرون گفت باشه چایی اوردم بعدش بریم خودشو زد به خاب ساعت ۱۰ونیم شب بعدم پاشد جاشو انداخت خابید گفتم نمیریم پتورو کشید سرش خابید ازین بی ارزشی خستم الان یه هفتس خونریزی غیر طبیعی دارم حتی نمیبرتم دکتر بد من توقع شبگردی دارم 

چرا گواهینامه نمی گیری ؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هیچ شوهرم نمیبرم دورم بده یا ببرم بیرون.فقط برای خرید اونم سالی یکی دوبار

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

چه ربطی داره گواهینامه دارم منظور من دوتایی بیرون رفتنه

خب وقتی اون نمیبره خودت گواهینامه بگیر ماشین رو ببر تنها برو بیرون 

دوتایی وقتیه شوهرت پایه باشه 

وقتی تا دکتر هم نمیاد دیگه خودت رانندگی یاد بگیر کارتو انجام بده منت اونم نکش

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

وقتی میخواد بره روستاشون رو ترش نکن سعی کن اونجا بهتون خوش بگذره تا وقتی میگی ببرت بیرون رغبت داشته ...

عزیزم هرروز اونجاست از کلانشهر بزی شهر غریب هرروز ببرت روستا میشه خیلی مشتاق بود اونم این روستا و اصلا قرارمونم همچین چیزی نبود

خب وقتی اون نمیبره خودت گواهینامه بگیر ماشین رو ببر تنها برو بیرون دوتایی وقتیه شوهرت پایه باشه وقتی ...

یه ماشین داریم مال اونه شهر غریب کوچیک مگ چقد میتونم تنها برم یا تاریکی هوا شهرستان برم تو شهر مرده یکی خفتم کنه خودم حالیمه اینجا اومدم درددل کنم نیومدم چیزی که روانشناسی زرد بگیرم اره تنها لذت ببر