2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون میبرتتون بیرون قدرشو بدونید

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میخواد بره روستاشون رو ترش نکن سعی کن اونجا بهتون خوش بگذره تا وقتی میگی ببرت بیرون رغبت داشته ...

وقتی با خانواده اش اونجا خوشحال نیستیم  ، چرا الکی خودمون را خوشحال نشون بدیم .

من همین کارا را کردم خیال کرد از خدامه بچسبم به خانواده اش

یه ماشین داریم مال اونه شهر غریب کوچیک مگ چقد میتونم تنها برم یا تاریکی هوا شهرستان برم تو شهر مرده ...

چرا با من دعوا داری!؟

روانشناسی زرد چیه 

میگم خودت رانندگی یاد بگیر وقتی میگی یک هفتست مریضم دکتر نمیبرتم‌خودت تا دکتر بری نمیگم تنهایی برو از زندگی لذت ببر و برو دور دور 

درد و دل و دوتا استیکر گریه و چهار تا قلب شکسته تهش باعث بشه امشب آروم بشی و هیجان خودتو خالی کنی

دنبال راهکار باش که مشکلت برطرف بشه 

بازم شما هرجور خودت صلاح میدونی و دوست داری زندگی کن 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

همسر منم خیلی دوس داره باهاش برم بیرون حتی شده خریدهای کوچیک منم کنارشم تو ماشین خودمم رانندگی میکنم ولی تنهایی اهل بیرون و دور دور نیستم. و اینکه باید وقت بذارید ما گاهی اوقات شبها تازه بچه ها میخوابن میزنیم بیرون دوری میزنیم چیزی میخوریم  ادم پایه خوبه حالا پدرم برعکس کلا خونه دوس داره

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

چرا با من دعوا داری!؟روانشناسی زرد چیه میگم خودت رانندگی یاد بگیر وقتی میگی یک هفتست مریضم دکتر نمیب ...

من گفتم دکتر نرفتم؟ مگ از پشت کوه اومدم دکتر خودم نتونم برم من تنهایی بستریم شدم میگم اون نبردتم خیلی فرق دارن اینجا کسی متخصص نیست ترجیح میدم بجای اینکه به کسی بگم درددلمو بعدا پشیمون شم اینجا بگم وگرنه خودم کارا خودمو چلاق نیستم بکنم