ای خدا از ظهر داره برف میباره همچنان میباره. کلی رفتیم تو برف گشتیم با ماشین. دلم برای این هوا تنگ شده بود. خدارو شکر که آسمون شهرمون بازم به خودش رنگ برف و دید
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
من موندم ب غصه برف بیاد سرد بشه باز نمیتونیم جایی بریم ماشین نداریم با موتور و پیاده ایمتازه بعضی رو ...
والا من هم همیشه پیادم امشب همسرم خونه بود ما هم ماشین سواری نداریم با ماشین سنگین رفتیم هم گازوئیل زد همسرم چون صبح باید بره تو راه هم یکم مارو چرخوند🌹 انشالله که بتونید به زودی یه ماشین خوب و در خور تهیه کنید عزیزم