2777
2789

اصلا از بدی های شوهرتون نباید به بچه بگید . بچه باید توی ذهنش پدر و مادر خوب و درست. حسابی باشن . چه معنی میده شما دعواتونو تعریف کنید؟ شما اخلاقای بد همدیگرو برای بچه تعریف کنید؟ یه همدردی کم میگیرید ولی تاثیراتش بزرگتره... 

من خودم تا الان هیج فرقی تو رفتار مادرم نمیدیدم ولی از وقتی بهم گفته ناخواسته بودم یچیزایی ته مغزم تشکیل شده

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

ای کاش اینو به مامانم میفهموندین...ای کاش اینو درک میکرد،نابود شدم با این کارش،از وقتی حامله بود سرم داشت باهام دردودل میکرد،تا همین الان که ۱۶سالمه،با اینکه به حز من خیلیا بودن که باهاشون حرف بزنه،اما همیشه میکفت نمیخام اونا حس غم ازم بگیرن...

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
ای کاش اینو به مامانم میفهموندین...ای کاش اینو درک میکرد،نابود شدم با این کارش،از وقتی حامله بود سرم ...

سلامت ذهن بقیه مهم تر از بچه خودش بوده اه

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم باز خوبه شما تازه فهمیدی 

بعضی از مادرا که تا جواب ازمایششون میاد گوش فلک و کر میکنن ک ناخواسته بود !

خب اگه نمیخواستی درست جلوگیری میکردی 

الانم که شده 

پس به هیچکس نگو اینو 

خوبه پس فردا یه چیزی بشه به بچت بگن مادر پدرتم تورو نمیخواستن 

عزیزم اینارو گفتم که مادرای دیگه این اشتباه و نکنن 

امیدوارم از حرفام ناراحت نشی 

خودتو دوس داشته باش❤️

تا حدی موافقم 

ولی من اگر همسرم بک اخلاقی که مناسب با یک زن نیست رفتار میکنه 

من به پسرم‌ گوشزد میکنم که ابن نوع رفتار نباید با خانم  انجام داد و درستش را بهش میگم 

چون دوست ندارم فردا روز زن گرفت زنش هم مثل من دلشکسته بشه .

و جدا از ابن خوبی پدرش را یادآوری میکنم .

عزیزم باز خوبه شما تازه فهمیدی بعضی از مادرا که تا جواب ازمایششون میاد گوش فلک و کر میکنن ک ناخواسته ...

اره بخدا . نمیدونم اگه مامانم زودتر بهم میگفت یا اینکه کلا قصد داشت یدونه بچه داشته باشه با من چیکار میکرد

سلامت ذهن بقیه مهم تر از بچه خودش بوده اه

بوده و هست

ولی خب اخه اکه با منم دردودل نکنه چی؟خیلی ایذت میشه،اینحوری شاید من یکم ارومش کنم،اما اونحوری بریزه تو خدش خیلی اذیت میشه...

به من بگه بهتره تا به هیچکس نگه...اینحوره حداقل نمیریزه تو خودش

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
بوده و هستولی خب اخه اکه با منم دردودل نکنه چی؟خیلی ایذت میشه،اینحوری شاید من یکم ارومش کنم،اما اونح ...

یاد خاطره ای افتادم مامانم توی یک سفر گوشواره اشو گم کرد .. فقط به من گفت . تا اخر سفر دوتایی باهم غم داشتیم الان که فکر میکنم اگه به من نمیگفت خودش خیلی اوضاعش خراب میشد