2777
2789
عنوان

وای خدا خسته شدم

52 بازدید | 3 پست

دخترم خیلییییییییییی شلوغه 

برعکس داداشش خیلی آرومه

دخترم روزا آرومه 

باباش شب میاد خونه 

و اون تایمی ک باباش هست بشدتتتت شلوغ میشه همش جیغ میزنه میخنده میدوه ( طبقه پایینی اذیت میشه) 

باباش ک عصبی بشه 

هر چی دم دستش باشه پرت میکنه سمت باباش

یا اینکه یهو میاد میزنه باباشو یا داداششو

خیلیییی رو مخ شده حرکتش

امروز بعد سه سال شوعرم برای اولین بار زدش( اروممم بود)  

بشه با گوشی سرگرمش میکنم اگ گوشی نباشه همشه شلوغی میکنه همش چیز میز پرت میکنه سمت ما

دیروز گوشی پرت کرد سمت باباش لب شوهرم زخمی شد

یا اینکه جیغ میزنه 

چیکارش کنم؟ 

ببرم دکتر؟ 

از چی میتونه باشه؟ 

داریم تو دنیایی زندگی میکنیم ک خودشم دور خودش میچرخه🥲💔🌍......💙ناشناس https://daigo.ir/secret/9870516214

گلم چند سالشه دختر منم یه سال و‌نیمشه اینقد داداششو اذیت میکنه هر چیزی میدم داداشش بازی کنه میره با سلیطه بازی تزش میگیره چنان حیغ میکشه تا ازش بگیرع یا کافیع بهش بگی چرا اینکارو کردی هر چی دستشه میکوبه رو زمین قهر میکنه اصن داستان دارم یاهاش باباشم اینقد بهش بها داده اصلا حرف گوش نمیده حرف حرف خودشه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم چند سالشه دختر منم یه سال و‌نیمشه اینقد داداششو اذیت میکنه هر چیزی میدم داداشش بازی کنه میره با ...

سه سالشه

داریم تو دنیایی زندگی میکنیم ک خودشم دور خودش میچرخه🥲💔🌍......💙ناشناس https://daigo.ir/secret/9870516214