ملودیپیانو مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 407 عنوان غلط کردم دارم از استرس میمیرم😫 200 بازدید | 16 پست بچه ها عکس لباسم رو گذاشتم تو یکی از تاپیک ها الان عین سگ میترسم نکنه یکی از فامیلا تو نی نی سایت باشه لباس رو تو تنم ببینه و شناسایی شم 😫😫قاب گوشیمم تو عکس هست😭بچه ها بنظرتون زیادی حساسم؟؟پاک هم نمیشه کاش میشد برگردم گذشته و از تک تک لحظات و چیزایی که دارم لذت ببرم . قدر داشته هاتونو بدونید✨️ 1403/11/18 | 23:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابری_خاکستری عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 2315 والا با این تاپیکی که زدی اونی هم ندیده باشه میره میبینه😄
ملودیپیانو مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 407 کدوم تاپیک بگو گزارش بزنیم نه نه نه . عکس چهرم نیست ، نمی خوام تاپیک بنده خدا رو بخاطر غلط خودم خراب کنم کاش میشد برگردم گذشته و از تک تک لحظات و چیزایی که دارم لذت ببرم . قدر داشته هاتونو بدونید✨️
ملودیپیانو مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 407 والا با این تاپیکی که زدی اونی هم ندیده باشه میره میبینه😄 واییی😭🤣 کاش میشد برگردم گذشته و از تک تک لحظات و چیزایی که دارم لذت ببرم . قدر داشته هاتونو بدونید✨️
ملودیپیانو مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 407 قاب گوشیت عوض کن آره بهترین کار اینه کاش میشد برگردم گذشته و از تک تک لحظات و چیزایی که دارم لذت ببرم . قدر داشته هاتونو بدونید✨️
ملودیپیانو مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 407 دوتا تاپیک رد گم کنی بزن مثل بعضیا😂 نه بابا عذاب وجدان میگیرم دروغ تحویل مردم بدم کاش میشد برگردم گذشته و از تک تک لحظات و چیزایی که دارم لذت ببرم . قدر داشته هاتونو بدونید✨️
ملودیپیانو مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 407 فامیل خره کیه خاکبرسر فامیل فضول که انقدر پیگیره راست میگی فامیل خره کیه کی میخواد منو بشناسه کاش میشد برگردم گذشته و از تک تک لحظات و چیزایی که دارم لذت ببرم . قدر داشته هاتونو بدونید✨️
ابری_خاکستری عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 2315 واییی😭🤣 دختر عمو کدوم تاپیکته؟ من چیزی ندیدم ولی شناختمت 😄فقط ساعت بود. از دستات شناختم
ملودیپیانو مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 407 دختر عمو کدوم تاپیکته؟ من چیزی ندیدم ولی شناختمت 😄فقط ساعت بود. از دستات شناختم شوخی خوبی بود . شاید باورت نشه تو عمرم فقط دو بار دختر عموم و دیدم وقتی ۲ سالم بود 😌🤣 کاش میشد برگردم گذشته و از تک تک لحظات و چیزایی که دارم لذت ببرم . قدر داشته هاتونو بدونید✨️
sadafian عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 12477 نه بابا عذاب وجدان میگیرم دروغ تحویل مردم بدم بخاطر مردم اشغال وفضول و پیگیر و بیکار دروغ نگو
ملودیپیانو مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 407 بخاطر مردم اشغال وفضول و پیگیر و بیکار دروغ نگو آره هیچ وقت از این غلطا نمی کنم کاش میشد برگردم گذشته و از تک تک لحظات و چیزایی که دارم لذت ببرم . قدر داشته هاتونو بدونید✨️