2777
2789

تا حالا پیش اومده خودتون یا یکی از آشناهاتون بتونه شوهرشو از نظر احساسی به خودش وابسته کنه؟ شوهر من اصلا بلد نیست ابراز علاقه کنه و من از روز عقد تا حالا که ۲ ساله زیر یه سقفیم با این مورد مشکل اساسی دارم. بارها پیش مشاور رفتیم ولی انگار تو ذات این مرد نیست ابراز علاقه. تو خانوادشون تا حالا ندیدم ب هم محبت کنن. نه جمله محبت آمیز نه مهربونی... فقط داد و تمسخر و شوخی های اعصاب خورد کن... دقیقا برعکس خانواده ما...

میدونم دوسم داره ولی بلد نیس

میخوام بدونم اصلا راهی هست روش کار کنم؟

نگین ک بپذیرمش. من فوق العاده اجساساتیم و دارم اذیت میشم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم اگر درست شدنی بود تو این دوسال درست میشد..بعضیا ذاتا اینجورین

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

خوب تو بگو من روزي هزار بار ميگفتم عاشقتم تو جمع تو مهموني وسط خيابون كم كم اونم ياد گرفت جواب من رو بده حالا دوتاييمون مثل هم شديم

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

راستش نمیدونم چه طوری کمک ات کنم.

دوستیم رو قبول کن شماره یه مشاور خانواده عالی رو بهت بدم با ایشون صحبت کن.

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)
متولد اذره سوهرت؟

مگه اذری اینطورین شوهرمن اتفاقاهمش میگه خبلیم بااحساسه من فکرمیکنم به محیطی که توش بزرگ شدن بستگی داره استارترخودت باهاش چطوری برخورد میکتی

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
خوب تو بگو من روزي هزار بار ميگفتم عاشقتم تو جمع تو مهموني وسط خيابون كم كم اونم ياد گرفت جواب من رو ...

الان تو نگی اون میگه؟ یه مدت خیلی باهاش صمیمی شدم یه دلخوری بینمون پیش اومد ک یه هفته باهاش سرسنگین بودم ولی اون انگار نه انگار. الان ۱۰ روز میگذره ک من نبوسیدمش بغلش نکردم اون براش خیلی عادیه ولی من اذیت میشم از این سردیش

ببين تو بايد يادش بدي اول با قربون صدقه رفتن و محبت كردن كم كم برو سر گفتن دوست دارم و عاشقتم 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
الان تو نگی اون میگه؟ یه مدت خیلی باهاش صمیمی شدم یه دلخوری بینمون پیش اومد ک یه هفته باهاش سرسنگین ...

درخواست دادم قبول کن.

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)
سلام شما هم احساساتتو ابراز میکنی؟  تاحالا بهش نگفتی که دوست داری بهت ابراز احساسات کنه؟

خیلی گفتم ولی منم ناامید شدم و دیگه چند ماهه نگفتم ک انتظار شنیدن چ جملاتی رو دارم دیگه نگفتم...😢