2777
2789

نذر،نماز،دعای خاصی،قانون جذب،خدا....یا حتی هیچکدوم؟!

منظورم برای خواسته های غیر قابل پیش بینی که تحت کنترلتون نیست....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توسل به شهید ابراهیم هادی 

توسل به حضرت ابالفضل 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

خدا

ائمه

نماز 

قرآن 

ذکر

دعا

هر سوره ای از قرآن فضیلت های خاص خودش رو داره 

براساس خواسته ام میگردم سوره مورد نظرمو پیدا میکنم و میخونم

البته باید از منبع معتبر سوال کنی

خودتو دوس داشته باش❤️
خداائمهنماز قرآن ذکردعاهر سوره ای از قرآن فضیلت های خاص خودش رو داره براساس خواسته ام میگردم سوره مو ...

واقعا جواب گرفتین؟

من خدا و امامانمون رو دوست دارم و قبول دارم.

ولی هیچوقت دعا نمی کنم یا خواستمو نمیگم

چون فکر می کنم خدا باید خواسته دلمو بدونه...فکر می کنم گفتنش مثلا فایده ای نداره:/

و حس بدیه

کوچک تر که بودم وقتی دعا می کردم حسم این بود خدا دقیقا جلومه و منو‌ میشنوه ولی الان حسم عوض شده

عمیقا دلم برای اون موقع تنگ شده

زیاد نذر و نیاز و دعای خاصی بلد نیستم اما فکر میکنم اگه از ته قلبت بخوای و صلاح باشه خدا حتما برات ج ...

من حتی خواسته هامو هیچ وقت به زبون نمیارم

نمیدونم چرا به هیچ چیزی باور ندارم برای برآورده شده خواسته هام

من حتی خواسته هامو هیچ وقت به زبون نمیارمنمیدونم چرا به هیچ چیزی باور ندارم برای برآورده شده خواسته ...

از خود خدا بخواه

اگه باهاش آشتی باشی راحت تر میتونی ازش بخواهی

توی این راه هم قرآن بخونی دلت آروم میشه

از خود خدا بخواهاگه باهاش آشتی باشی راحت تر میتونی ازش بخواهیتوی این راه هم قرآن بخونی دلت آروم میشه

میدونی خیلی خدارو باور دارم.

ولی هیچ راهی باعث نمیشه که حس کنم الان دارم با خدا ارتباط می گیرم.

مثلا قبلا با نماز خوندن این حس وصل شدنو داشتم

الان نه🥺

عمیقا دلم می خواد وصل شم با خدا حرف بزنم انگار نمی تونم وصل شم