2777
2789

با توجه به اطرافیانم و جامعه ی دورم که اتفاقا جامعه ی بزرگی هست میگم

اکثر خانما مادری رو صرفا یه بخشی از زندگی میبینن که دوست دارن زودتر بگذرونن و راحت بشن انگار صرفا چون حالا همه مادر میشن یه سریا مادر میشن و تمام 

لذتی ازش نمیبرن نه برنامه ای براش دارن نه اهمیتی به خوشحالی بچه میدن نه حوصله بچه رو دارن نه با بچه شون تفریح میکنن 

این حالا از زاویه دید منه شاید خیلیا مخالف باشن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که هیچ وقت بچه ای به این جامعه اضافه نخواهم نمود ، در جایی که که خودم احساس آرامش ندارم  فردی اضافه نمیکنم 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

من لذت میبرم فقط بچه اذیت میکنه دیگه خخخخ خار آدمو..... ولی خداروشکر میکنم والا تنها نیستم این نباشه من دلم میگیره از تنهایی خداروشکر من یدونه پسر دارم شلوغه ماشالله 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

آره دقیقا همش منتظرن بارداری تموم بشه ، نوزادی تموم بشه و ....

خو لامصب تو ک منتظر هستی همش تموم شه چرا بچه آوردی 😂😂

البته نمیشه گفت ۹۹ درصد به نظرم ۸۰ درصد اینطوری هستن

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

منم وقتی میگن لذت مادری درک نمیکنم واقعا

تا حالا هیچ لذتی برام نداشته نه بارداری نه شیردهی نه بچه داری

با این که همسرم خوب هست و زندگی متاهلی خوبی دارم ولی لذتی که از شغل و تحصیل می برم نیم درصدشم مادری کردن نداره

من تصمیم گرفتم هیچ وقت بچه دار نشم

من دلم بچه میخواد ولی دوست دارم کامل هم خودم لذت ببرم هم بچه م

مثلا مادرا فقط با بچه شون میرن بازار خب بچه لذتی نمیبره 

بچه رو نمیبرن جایی که دوست داره براش شعر نمیخونن به احساساتش اهمیت نمیدن 

خیلیا هم تا بچه میارن بچه رو میدن مادرشون بزرگ کنه هی هم میگن خیلی خسته م خیلی اذیتم 

چون با علاقه و حوصله واقعی مادر نمیشن

مادر شدن صرفا یه چیزی هاست تو لیست کارهایی که باید در زندگی انجام بدن و هدف صرفا ✔️ زدن اون توی این لیست هاست

فکر می کنن انجامش بدن دیگه اتوماتیک قراره شاد و خوشبخت و راضی باشن

درک نمی کنن قرار نیست هر کسی لزوما پدر یا مادر بشه و این چیز بدی نیست

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!