2777
2789
عنوان

بچه ها اینجا خیاط داریم🫠

126 بازدید | 19 پست

اگ خیاطین یا پارچه فروش میشه بهم بگین کدوم نوع پارچه دورس پرز نمیده؟

میخوام لباس اسپرت سویشرت و شلوار بدوزم 

نمیخوام پرز بده مخصوصا شلوارش 

راه رفتنی پارچه ش بعد یه مدت پرز میده 

یه چیزی میخوام که زود خراب نشه 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت کرکی گرم بالای مرغوب متری ۴۰۰ تومنه

جدی خراب نمیشه؟ برای شلوارش نگرانم 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
باچرخ راسته میخای بدوزی؟هم زود جای کوک ها سوراخ میشه هم جای یقه کش نمیاد کوک ها پاره میشه

نمیدونم خودم خیاط نیستم 

میخوام بدم به خیاط

خوبش گرون درمیاد

اشکال نداره فقط پارچه ش خوب باشه 

میشه معرفی کنید

خب اگه خیاط با چرخ راسته یدوزه بازم فرقی نداره.باید چرخ پنج نخ یا میاندوز دوخته بشه

چه پارچه ای بخرم ؟

اسم پارچه ها رو نمیدونم گلم.ولی دورس دقت کرده باشی همشون با راسته دوخته نشدن.اصلا کارگاه دوخت تریکو ...

فک کنم باید اخر سر برم سویشرت و شلوار و از بوتیک پسرونه بخرم 😑🫠

فک کنم باید اخر سر برم سویشرت و شلوار و از بوتیک پسرونه بخرم 😑🫠

عقلانی ترین راه.میپوشی اندازت نبود مدلشو دوست نداشتی زاحت عوض میکنی.پارچه که میخری با هزار ارزو وخیالبافی اخرش خیاط گند میزنه کلی برو بیا برا پرو .یا که میبینی بهت نمیاد ایست پارچه رو تو تن دوست نداری

عقلانی ترین راه.میپوشی اندازت نبود مدلشو دوست نداشتی زاحت عوض میکنی.پارچه که میخری با هزار ارزو وخیا ...

باید برم بگردم بوتیکای مردونه رو امیدوارم پیدا کنم

از بیرون گرونتر تموم نمیشه آیا با کمی کشی رو میتونید بگید ولی ارزان باشه برای شلوار منم میخوام بدوزم

دیگ مرغوبترینشه...ازون ستایی درمیاد ک بیرون برنده بالای یکو خورده ای پولشه

نه گرونتر نمیشه

پشت کرک متری ۱۸۰ هم داریم ولی ب مرور پرز میشه برا بچه خوبه ی سال بپوشه سال بعد جدید بدوزی ولی بزرگسال نه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.