2777
2789

سلام.خانوما ببخشید از بابت این تاپیک.بچه ها کسی هست بیاد با هم بخونیم رقابتی؟فقط گزارشکار میدیم شبا(ساعت مطالعه و تعداد تست و اینجور چیزا رو میگیم تو گروه و چت و سوال درسی پرسیدنو اینجور چیزا نیست که وقتمون هم گرفته نشه و ذهنمون هم درگیر نشه)

هر رشته ای هم باشین فرقی نداره.هدفمون درس خوندن و رشد کردنه.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشتتون چیه

چه پایه ای رو بستین؟

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

من هستم

چه عالی

درخواست دوستی بده تا لینک گروه تلگرامو برات بفرستم

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
رشتتون چیهچه پایه ای رو بستین؟

تجربی

هنوز پایه ای رو نبستم کامل متاسفانه

کاش از فردا همینجا گزارش بدیم؟!

یسری از کنکوریا توی تاپیکا گزارشکار میفرستن خیلی شلوغ پلوغ میشه تاپیک و بحثای متفرقه م گفته میشهومن توی تلگرام یه گروه تشکیل دادم خواستی درخواست دوستی بده لینک گروهو بفرستم برات

من هستم

میشه درخواست دوستی بدی تا لینکو بفرستم برات؟