2777
2789

گواهی نامه پایه ی ۳ باید داشته باشی با چند سال سابقه ی رانندگی.

حداقل سن ۲۳ سال.

حداقل مدرک دیپلم.

یه سری شرایط دیگه هم هست.

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

گواهی نامه پایه ی ۳ باید داشته باشی با چند سال سابقه ی رانندگی.حداقل سن ۲۳ سال.حداقل مدرک دیپلم.یه س ...

۲۵ سالمه پایه سه الان سه ساله دارم رانندگیم خوبه سه ساله رانندگی میکنم لیسانسم 

شرایط دیگش چیه درامدش چقدره 

شما مربی هستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۵ سالمه پایه سه الان سه ساله دارم رانندگیم خوبه سه ساله رانندگی میکنم لیسانسم شرایط دیگش چیه درامدش ...

شرایط دیگه اش راحته مثلاً سو سابقه نداشته باشی و اینا.

نه من نیستم اما یکی از دوستام مربی رانندگیه زیاد راضی نیستش.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

شرایط دیگه اش راحته مثلاً سو سابقه نداشته باشی و اینا.نه من نیستم اما یکی از دوستام مربی رانندگیه زی ...

وایی چرا من از یه خانومی پرسیدم میگفت هر جلسه ای ۳۷۰ تومنه تا شب ۴ تا کار اموز داره حداقل ۱ونیم در میاره نصف ماشین نصف خودش خواستم مطمعن بشم اینقدر هست یا نه

وایی چرا من از یه خانومی پرسیدم میگفت هر جلسه ای ۳۷۰ تومنه تا شب ۴ تا کار اموز داره حداقل ۱ونیم در م ...

اون آموزش خصوصی میده.

من زیر نظر آموزشگاه رو گفتم کارآموزایی که میان آموزشگاه پول رو واریز می کنن برای آموزشگاه و آموزشگاه هم به مربیا حقوق میده.

حالا بین این کارآموزا آموزش خصوصی بگیرن جدا از اون ۱۲ جلسه که قانونه یا از بیرون کارآموز پیدا بشه آره خوبه در این صورت.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا اموزشگاه کمتر میده 😥وایی چ بده از کجا شاگرد پیدا کنم

آره خب آموزشگاه چند تا مربی داره...بعد ممکنه مثلاً یه مدت مثل فصول سرد سال کارآموز کم تر بشه...بستگی به جمعیت شهر داره...بعد به این که اون آموزشگاه چه قدر معروفه ربط داره...حالا جدا از اون تعمیر ماشین و...

خب اینا تاثیر داره بزن متوسط حقوقشون چه قدره بین ۱۵ میلیون تا ۲۵ میلیونه این متوسطه شاید کم تر شاید بیش تر.

از بین همونایی که میان آموزشگاه بعدش کلاس خصوصی هم میان یا معرفیت می کنن به بقیه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوبه شغل ازاده ب نظرم اختیار ادم دست خودشه خیلی خوبه باز

آره شغل آزاد بهتر از دولتی هست.

1
5
10
15
20
25
30
35
40