2777
2789
عنوان

به خواهرم بد گفتم به نظرتون

146 بازدید | 5 پست

خواهرم دانشجوی پزشکیه

دوره رزیدنتی رو داره میگذرونه تو بیمارستان

ولی جدای از اون بعد از ظهرام دم دست یه پزشک عمومی وایمیسته برای یادگیری بیشتر  یه سال گذشته ولی همچنان حقوق نمیگیره 

با اینکه دیگه یه جورایی دستیار دکتر شده و ویزیت های ساده رو انجام میده تحت نظارت خود دکتر

الان به نظرتون نباید حقوق بده دکتره؟!

خودش معتقده چون داره یاد میگیره حقوق نداره... میگه هفته ایی چندتا مورد جدید میبینم 

بهش میگم این دکتر داره ازت سواستفاده میکنه ... باشه داری یاد میگیری به قول خودت دیگه کم کم ماهی یه تومنو بذاره کف دستت اصلا نه برای کار، در مطبشو که داری باز میکنی بعد ازظهرها !! 

بد میگم؟

بعد چون خواهر من زیاد کار میکنه از اون ور دکتره گفته اگر ویزیت کردی پولش تقسیم بر دو، یک دومش سهم تو میشه.

این شد حقوق؟!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه ای که داره کسب میکنه خیلی بالاتر از حقوق هست .خودش انقدر عاقل هست بهترین تصمیم بگیره ،با احترام،  به نظرم اگر ازتون نظر پرسید بگید ،در غیر این صورت اشتباهه بزارید کارش انجام بده