جواب همه فامیلو ای اینکه میگن چرا بچهدار نمیشی رو دادم و دهناشونو بستم حتی دهن خانواده شوهرمو ولی هر چقدر با ملایمت به مامانم میگم که گیر نده بهم ول نمیکنه حالا الان نظر شما چیه؟ مدام میگه سنت زیاد میشه فلان میشی از این حرفا دیگه کفرمو درآورده لطفاً شما هم نگین بچه خوبه و اینجور چیزا ممنون
نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مامانم منم همش میگه اما خوب اونقدر برام اذیت کننده نیست که بخوام با ناراحتی جوابشو بدم. یه گوش د یه گوش دروازه
وقتایی که یه تاپیک قدیمی میبینم میرم استارترش رو چک میکنم اگه دیگه فعال نباشه دلم میگیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم به فکرم میرسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست. حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی میکنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤