2777
2789
عنوان

چه جوری به مامانم بگم که ناراحت نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 29 پست
ححالا جالبه مامان من بچه اولشو تو ۲۶ سالگیش آورده و من هنوز تازه ۲۵ شدم و به من میگه سن زیاده برا بچ ...

🤣مبخواد مادربزرگ جوونی باشه.ولی مامان من همسن من بوده ۲تا داشته 😬منم ۲۵سالمه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببه خدا بهش میگم مادر من تو همیشه میگی بچه غبار دله نه بهار دل بعد چرا الان من باید بچه بیارم میگه ب ...

اینقدر امروز سر قضیه بچه تو این سایت حرص خوردماااا‌. سرم داره میترکه.

بچه آوردن فقط خودخواهی و ظلم در حق اون بچه.

چی ریختن تو این دنیا آخه. 

🤣مبخواد مادربزرگ جوونی باشه.ولی مامان من همسن من بوده ۲تا داشته 😬منم ۲۵سالمه

آره همیشه میگه تا جوونم میخوام نوه‌هام بزرگ کنم میگه تو پیری که نمی‌تونم بزرگشون کنم

آره همیشه میگه تا جوونم میخوام نوه‌هام بزرگ کنم میگه تو پیری که نمی‌تونم بزرگشون کنم

تک فرزندی؟

ممی‌دونم من میگم الان تازه موقع عروس شدنم بوده بعد مامان من میگه الان موقع بچه‌دار شدنته

کلا قصدشو نداری یا الان؟

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

االان هنوز قصدشو ندارم اون مهر مادرانه‌ام تو وجودم نمی‌بینم هدف‌های دیگه‌ای تو زندگیم دارم

هر زمان آمادگیشو داشتی این کار و انجام بده هنوز سنی نداری ولی قبل ۳۰ به نظرم باردار شو البته نظر خودت محترمه من فقط خواهرانه راهنمایی کردم

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

ننه دیگه بزرگه که ۱۳ سال عروس شده و لی خب اونم بچه نمی‌خواد و خواهر کوچیکمم که هنوز ازدواج نکرده

بگو هروقت اون اورد منم میارم الویت با اونه که بزرگتره😬حالا تا بعد هم یه بهونه دیگه میاری