2777
2789
عنوان

خانومای شاغل شغلتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1920 بازدید | 101 پست
کارمند دادگستری مدرس حق التدریس دانشگاه بله راضیم😍

خداروشکر عزیزم موفق باشی

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

سردفتر اسناد رسمی 

تازه کارم هنوز یکسال نشده دفتر دارم . خوبه خداروشکر 

درامدش خیلی زیاد نیست هنوز ولی چون عاشق رشته حقوق بودم و کارم مرتبط با رشته ام هست بی نهایت راضیم و دوسش دارم . من همزمان ازمون استخدامی بانک هم قبول شدم اما انتخابم سردفتری بود . شغل سخت و پر از مسئولیتیه ولی چون عاشقشم اصلا سختی به چشمم نمیاد 

عیبش اینه که جدیدا ساعت کاریمون رو اضافه کردن شدیم ۸ تا ۳ بعدازظهر 🥲

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سردفتر اسناد رسمی تازه کارم هنوز یکسال نشده دفتر دارم . خوبه خداروشکر درامدش خیلی زیاد نیست هنوز ولی ...

بازم ساعتش خوبه که

یعنی باسرمایه خودتون دفتر زدید؟

وای بانک هم خیلی خوب بوده

عزیزم باچه روشی برای ازمون خوندید بمنم راهنمایی کن

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
اگه خوب کار کنی آره عالی بعضی کار ها ۱۰۰ درصد سود حساب میشه

فقط از طریق سفارش درامد داری یا دوره اموزشی هم داری؟

فعلا سفارش و فروش کار آماده به صورت حضوری ..آموزش حضوری دارم

کارای هنری هم خیلی خوبه 

افرین به ارادتون

بازم ساعتش خوبه کهیعنی باسرمایه خودتون دفتر زدید؟وای بانک هم خیلی خوب بودهعزیزم باچه روشی برای ازمون ...

بله . نزدیک ۱ میلیارد تجهیزات دفتر و پول رهن مکان دفتر هزینه داشت البته با نبلغ خیلی کمتر از اینم میشد دفتر رورراه اندازی کرد .  اردیبهشت امسال دفتر رو تاسیس کردم 

من رشته ام حقوقه شما انگار حسابداری خوندین . فقط با حقوق میشه سردفتر شد. من دانشجوی سال اخر ارشد بودم ک قبول شدم و بی نهایت عاشق درس بودم و خیلی خیلی میخوندم 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بله . نزدیک ۱ میلیارد تجهیزات دفتر و پول رهن مکان دفتر هزینه داشت البته با نبلغ خیلی کمتر از اینم می ...

اوه خیلی سرمایه گذاشتید

نه من منظورم سردفتری نبود کل ازمون ها بود

من پس چرا اینقدر بلاتکلیفم😢

سلام منم دقیقا مثل شمام 🥲

سلام عزیزم شما چند سالته رشتت چیه

اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم ذهنم ارامش نداره