2777
2789

من و نامزدم یک سال و نیمه تقدیم. بنظرتون باکس ولنتاین درحد دو تومن خوبه برام بخره ؟

شما چی پیشنهاد میدین خانما؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نباید بگی بهش چی بخر نخر 

من هیچی شوهرم گل میخرید 

منم از گل خوشم نمیاد 

دو سال پیش گفتم این حرکات چیه 

دیگه نگرفت 

انقدرررر بدم میادا 

همشم عیییین هم میخرید 

گل هست توی شیشه تزئین شده مصنوعی 

هر سال عین هم 

رااحت شدم متنفرم از این مسخره بازیهاش

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

من هیچی.ولی اون میگیره.من حتی نمیدونم کدوم مناسبت چه روزیه.خودش میاد خونه کادومم میاره

میگه با پوله خودم نمیخواد واسم چیزی بخری خودم واست میخرم😂😂😂😂😂

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

من بهش گفتم چی دوست داری بگیرم برات؟ عطر دوست داری؟ گفت لاستیک دوست دارم

رفته بودم لاستیک گرفته بودم ادم عاشق میشه خلم میشه انقدر خندید یادمون رفت اصلا ولنتاین و اینا رو

نباید بگی بهش چی بخر نخر من هیچی شوهرم گل میخرید منم از گل خوشم نمیاد دو سال پیش گفتم این حرکات چیه ...

پارسال نمیدونست چی برام بخره گفتم پول بده خودم یچیزی میخرم. نهار هم رفتیم بیرون خوردیم 

نباید بگی بهش چی بخر نخر من هیچی شوهرم گل میخرید منم از گل خوشم نمیاد دو سال پیش گفتم این حرکات چیه ...

😂😂😂😂

باید میگفتی ی ذره تنوع بده ...

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....