2777
2789

بیاین بگین بارداریتون چطور گذشت 

بچه به خوبی و خوشی به دنیا اومد؟🥹🥰

من نمی تونم از کارم بزنم 

حقیقتا هم برا پولش هم کلا کار کردنو دوس دارم 

گاهی مجبورم وسیله ای بردارم شاید ۱۰_۱۲ کیلو وزنش باشه

اصلا اذیت نمی‌شم اما عذاب وجدان می گیرم می‌گم شاید بد باشه برا بچه

می ترسم

از اون خب یه وقتی باردار شدم که تو شهر غریبم و دست تنها

شوهرم خییییلی کمک می کنه ها ولی نمیشه که کار خودشو بیخیال شه بیاد همش کمک من 

والا من به دلایلی خیلی کار سنگین انجام میدادم بعضی وقتا 

به خاطر نشستن بد شکمم سفت می‌شد 

حتی روز زایمان هم با دست لباس شستم دیگه خودتون فکر کنید چقدر کار میکردم 

اره خدا رو شکر سالم و سلامت به دنیا اومد 

فقط زردی زیاد داشت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من به دلایلی خیلی کار سنگین انجام میدادم بعضی وقتا به خاطر نشستن بد شکمم سفت می‌شد حتی روز زایم ...

خداروشکر قشنگم

ایشالا مال منم سالم دنیا بیاد نمی تونم واقعا از کارم بزنم مخصوصا این دم عیدی شلوغ ترین روزامه

شما فعالیت زیاد داشتین زایمانتون راحت بود؟آخه قدیما انقد خانما فعالیت می کردن اکثرا طبیعی راحت بدون بخیه زایمان می کردن

خداروشکر قشنگمایشالا مال منم سالم دنیا بیاد نمی تونم واقعا از کارم بزنم مخصوصا این دم عیدی شلوغ ترین ...

زایمانم سخت اما بدون بخیه بودم ولی از نظر جسمی برای خودم خیلی بد بود 

بعد از زایمان انگار بدنم اب شد ۴۴ کیلو شدم خونریزی شدید داشتم 

البته ما تو روستا هستیم و بیشتر مادر شوهرم اونا منو وادار به کار سنگین می‌کردند 

وای عزیزمممم خدا صبرت بدهیعنی دکتر گفت برا بلند کردن اون بوده؟

وقتی بلند کردم درد بهم پیچید و خوابیدم فرداش رفتم بیمارستان باز شده بودم دوقلوهام بدنیا اومدن 

دخترم 9 روز تو این دنیا بود پسرم 18 روز 

منم وقتی اومدم خونه با یه شکم پاره و یه اتاق پر از سیسمونی در بسته و خونه تمیز ک ب هیچ درد نمی‌خورد 

خصوصا ناباروری داشته‌ باشی و ب سختی باردار بشی دیگه عذابه برات 

قبل دوقلوهام سقط هم داشتم 

بعد هم ب گوشم رسید چ پشت سر چ جلو روم میگفتن خودش بچه هاشو میکشه یه دو تا دیگه بکشه 

این حرفا رو ک شنیدم دوباره بعدی‌م هم در حین ر گریه زیاد ب خونریزی افتادم و سقط شد 

قربون امام رضا برم پیش خدا واسطه شد یه سید علیرضا بهم داد🥰

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

کارت چیه؟

یه سایت فروشگاهی دارم بسته بندی رو خودم انجام میدم

بعد از عید میرم شهر خودمون دفتر کار میگیرم و کارگر میاد برا بسته بندی

ولی الان چون تو خونه هست مجبورم خودم انجام بدم دوس ندارم کسی بیاد خونه

یه وقتی بار میاد باید خودم تحویل بگیرم و جا بدم 

یا بسته ها خیلیاش حدود ۳ کیلو وزنش می‌شه که تقریبا اکثر روزا بسته بندی دارم

من هنوز باردارم . رژیم قند باید بگیرم غذای باید حتما ملین باشه سرکلاژ شدم استراحت مطلقم امپول هفتگی باید بزنم دردش خیلی زیاده شیاف باید بزارم بواسیرم گرفتم پماد مقعدی هم باید بزارم . بنظر خودم یکمی سخته شرایطم😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

وقتی بلند کردم درد بهم پیچید و خوابیدم فرداش رفتم بیمارستان باز شده بودم دوقلوهام بدنیا اومدن دخترم ...

خدا ازشون نگذره 

خدا پسرت رو حفظ کنه انشالا دوباره بچه دار میشی سالم و سلامت بغلت بگیری