2777
2789
عنوان

خاطرات تنبل بازی

2939 بازدید | 168 پست

من اوایل ازدواج دانشجو بودم یعنی ترم اخرم بود😁

بعد تنبلیم‌میومد ظرف بشورم تو یک بار مصرف غذا و میوه میخوردیم حتی قاشق و‌چنگال و لیوانم یک بار مصرف بود😂😂😂😂میز و هم برای اینکه تمیز نکنم سفره یک بار مصرف مینداختم😐

حالا دانشگاهم هفته ای ۲بار بود😓

شمام بگید😊😁

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

همین الان دنبال ناهار درست کردنم😁

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخاطر اینکه فنجون چایی نشوریم هرکدوممون یه دونه داشتیم جدا جدا میذاشتیم تو کمدمون.فکرکنم ماهی یبار اب بهش میزدیم😂😂😂

این ماه حست میکنم کوچولوی من.میدونم که میای تو دلم خیلی نزدیک شدی  

قابلمه غذا هم همیشه توش اب میریختیم میذاشتم لب پنجره الکی مثلا ته دیگ داره حتی قابلمه  آبگوشت هم.... اماده میکردیم برا نفربعدی😅😅

بخاطر اینکه فنجون چایی نشوریم هرکدوممون یه دونه داشتیم جدا جدا میذاشتیم.فکرکنم ماهی یبار اب بهش میزد ...

😨😨😨😨شوخی میکنی😂😂😂😂😂واااای من لیوانمو که توش اب بخورم دیگه نیم ساعت بعدش تو اون لیوان دوباره اب نمیخورم باید بشورم بعدش دوباره توش چیزی بخورم😂😂😂😂😂😂😂😂

من مجردم صبح تا سه بدازظهر سركار بعد ميخوابم عصرم ميرم بيرون تا تلويزيون يا تفريح شبم ١٢ميخوابم ولي فكر ميكنم خيلي تنبلم نميدونم چرا مجردم و كار خونه با مامانم هيىست

🍃❤️خدایا بی نهایت شکرگذارتم❤️🍃
😨😨😨😨شوخی میکنی😂😂😂😂😂واااای من لیوانمو که توش اب بخورم دیگه نیم ساعت بعدش تو اون لیوان دوباره ...

خوابگاهی بودیم خووووو😂😂عادیه

من ازدواج کردم هیچی بلد نبودم 

مثلا مرغ و باید تمیز کنی بزاری و گوشت و تیکه تیکه کنی

مرغ و درسته گداشتم تو فیریزر یخ زد😐😐😐😁😁😁

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...