2777
2789
عنوان

چجوری مدل پیدا کنم

85 بازدید | 13 پست

واسه رنگ مو میخوام پیدا کنم پیدا نمیشه حتی مامانمم نمیاد بخدا خسته شدم اعصابم درگیره همش تو فکرم چیکار کنم

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دیوار آگهی بذار بگو فقط نصف پول مواد رو میگیرم و زیر نظر استاد رنگ میکنم پیدا میشه 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

تو دیوار آگهی بذار بگو فقط نصف پول مواد رو میگیرم و زیر نظر استاد رنگ میکنم پیدا میشه

اینو بگم به نظرت میان

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋
اینو بگم به نظرت میان

آره عزیزم. تاکید کن که استادت کنار دستت هست چون همه میترسن موهاشون خراب بشه وبعد هم اسم رنگ مویی که استفاده میکنی رو بنویس 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

آره عزیزم. تاکید کن که استادت کنار دستت هست چون همه میترسن موهاشون خراب بشه وبعد هم اسم رنگ مویی که ...

دعا کن پیدا شه مدل شب تا صبح خواب ندارم بخدا

تربت حیدریه عزیزم

آخه شهرتون کوچیکه.مشهد مدل زیاده 

آخه شهرتون کوچیکه.مشهد مدل زیاده

اره متاسفانه:)هر چی اگهی میزارم کسی نمیاد