2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم یک ویروس جدیده که چند روز تب شدید دارن .بچه همکار شوهرم دو روز پیش اینجوری شد که بچه از تب زیاد تشنج کرد تا امروزم بیمارستان بستری بود .مراقب باش که فقط تبش بالا نره 

پسر من از ۴ شنبه پیش تب کرده و ابریزش و گریه دوبار دکتر بردم همه میگن ویروسه زمان میبره دیشب خیلی شدید بود نترس اما حتما دکتر ببر و مسکن پیشت بذار

«أَلا بِذِکرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ القُلُوبُ

ویروس جدیده ۶ تا ۸ روز طول میکشه بعد تب احتمال اسهل و استفراغ هم هست و بعد سرفه وابریزش فقط با استامینوفن تبش کنترل کن

برای سلامتی همه پدر ومادرها یه صلوات بفرستین
من شنیدم یک ویروس جدیده که چند روز تب شدید دارن .بچه همکار شوهرم دو روز پیش اینجوری شد که بچه از تب ...

وای خدا من خیلی از تب بچه میترسم خدا خودش خوب کنه بچه رو

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت
پسر من از ۴ شنبه پیش تب کرده و ابریزش و گریه دوبار دکتر بردم همه میگن ویروسه زمان میبره دیشب خیلی شد ...

دقیقا مثل پسر من.

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍