2777
2789
عنوان

تب پسرم.کمک😢

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 39 پست
پسر من از ۴ شنبه پیش تب کرده و ابریزش و گریه دوبار دکتر بردم همه میگن ویروسه زمان میبره دیشب خیلی شد ...

پسرای منم دقیقا  از چها رشنبه گرفتن ..تازه دو رو روزه تونسته چند لقمه غذا بخوره ..ویروسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دیروز استفراغ نکرده ممکنه بکنه بازم ؟ 

ن ایشالا ک نمیکنه.استفراغ بخاطر خلط گلوشونه اتفاقا بهتر از اینه ک قورت بده چون اسهال میشه

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
ن ایشالا ک نمیکنه.استفراغ بخاطر خلط گلوشونه اتفاقا بهتر از اینه ک قورت بده چون اسهال میشه

اخه استفراغ که میکنه خیلی عصبی و کلافه میشه تا 2ساعت گریه میکنه ... همون یبار کرد دیروز دیگه هم نکرد ... دم کرده اویشن خوبه بدم واسه خلطش؟

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

پسر من تبش انقد بالا بود .

سروم ..شیاف ,,پروفن .,استامینی فون .حمام کردن هم پایینش نمی اورد..دیگه همش کارم گریه بود ..دکتر گفت بستریش کنی هم همینه  چون ویروسه .

شب سوم شوهرم تو نت گردی دنبال یه راهکار بود واسه پایین اوردن تب ..

یه جا نوشته بود که یه حوله ی نم دار رو ی پیشونی کودک و یکی زیر گردن کودک ..بگذارید و با جوراب نم دار مچ پای کودک را به ارامی ببندید 

این کار رو کردیم تبش اومد پایین ..تا دو باره تب میکرد همین کار رو میکردیم ..

شمام امتحان کنین .

پسر من فقط سرش داغ میشد و دست و پاش عین یخ میشد و لرز میکرد ..ولی با این روش یه هویی حرارت میومد تو پاهاش

اخه استفراغ که میکنه خیلی عصبی و کلافه میشه تا 2ساعت گریه میکنه ... همون یبار کرد دیروز دیگه هم نکرد ...

از داروخانه دارو بگیر من ازیترومایسن میدم

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

سیب زمینی ورق کن بزارتوسرکه بعدبزارتوپیشونیش سریعدمیادپایین درضمن دکترببرش شایدعفونت گوش داره

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
تابستون تبش رفت رو۴۱ بستریش کردن ولی فایده نداشت.بعدش مرخصش کردن تبش بال رفت تا ۳روز بعدش که قطع شد. ...

شاید تو گلوش چیزی هست که الکی تب میکنه شما اعتقادی به این مادام فوتیا ندارید 

من خودم پسرمو دو دفعه بردم 

خدا وکیلی خودم قشنگ دیدم چون بچه تو بغل خودم بود قشنگ دونه ذرت که روزه قبل خورده بود یه تیکه کوجلو چیز دیگه که گندیده بود در اومد از گلدش تبش خوب شد 

واسه همین عفونت یکی از بچهای فامیلمونو میخواستن عمل کنن ولی دم عمل باباش یه سر برد پیش همین مادام فوتیا خوب خوب شد بچه تو گلوش اسفناج بود