2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به قرص های اعصاب😑

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 29 پست
ولی باورت میشه کسی خدایی نکرده یه بیماری جسمی داشته باشه ولی افسرده نباشه از پسش برمیاد..ولی یه ادم ...

اره کسی هم نمیدونه چی تو سرش میگذره .

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی باورت میشه کسی خدایی نکرده یه بیماری جسمی داشته باشه ولی افسرده نباشه از پسش برمیاد..ولی یه ادم ...

چرا افسرده شدی

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

انشاالله هیچ بنده خدایی بیمار نشه🤲🏻🥺

امین❤

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

دقیقاااا نمیشه توضیحش داد

با خیال راحت ، طبق دستور دکتر استفاده کن ، قرصهای الان عوارض ندارن یا کمه ( مثل اسنترا که میل ج کم میکنه )

یه ماه اول تحمل کنی ، از ماه دوم میبینی وسواس ، اضطراب ، افسردگی ت کمتر شده 

چرا افسرده شدی

یه تصادف شدید داشتم تابستون اونقدری که شوک عصبی بهم دست داد بعدش معده دردای عصبی و دیگه جرعت نداشتم ازخونه برم بیرون وکم کم افسردگی شدید گرفتم .میدونم باید دارو بخورم ولی میترسم

♥️🌱

یعنی یک ماه اول سخته بعد تاثیرشو میذاره؟؟خداروشکر که بهتر شدی🤍

قربونت برم .من ۷ سال خوردم ، الان دارم کمش میکنم 

یه تصادف شدید داشتم تابستون اونقدری که شوک عصبی بهم دست داد بعدش معده دردای عصبی و دیگه جرعت نداشتم ...

برو پیش روانشناس مشاور این چیزا 

تا میتونی قرص نخور 

انشاالله زود حالت خوب شه💋

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

قربونت برم .من ۷ سال خوردم ، الان دارم کمش میکنم

۷ساااااال؟؟جدیدا یه روشی اومده دستگاه نورو فیدبکه دکتر بمن گفته ۲۴جلسه اونو برم دیگه حتی استرسم نمیشناسم چه برسه درگیرش باشم

♥️🌱

۷ساااااال؟؟جدیدا یه روشی اومده دستگاه نورو فیدبکه دکتر بمن گفته ۲۴جلسه اونو برم دیگه حتی استرسم نمیش ...

میدونم چه حسی داری .آره ۷ سال، باز اون سرپا نگهم داشت تو شرایط سخت

ولی اگه هزینه ش و داری در کنارش تراپی حتما داشته باش 

میدونم چه حسی داری .آره ۷ سال، باز اون سرپا نگهم داشت تو شرایط سختولی اگه هزینه ش و داری در کنارش تر ...

دلم میخواد فقط از این شرایط خلاص شم.

قدرت افکارم از اسید بیشتره تماااام جونمو ذوب میکنه..

خیلی سخت میتونم یه کار عادی و روتینمو انجام بدم.

فقط دلم میخواد آدمایی رو ببینم که خوب شدن و یکم امیدوار بشم

♥️🌱

دلم میخواد فقط از این شرایط خلاص شم.قدرت افکارم از اسید بیشتره تماااام جونمو ذوب میکنه..خیلی سخت میت ...

همیکنه به فکرش افتادی میخای اقدام کنی به خودت افتخار کن .

دقیقا میدونم چه حسی داری ، ولی اصلا نگران نباش