2777
2789
عنوان

لطفاً کمک کنیدگربه خیابانی

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 29 پست
خودم نه ولی خالم اینا دارنهمسایمونم داره گربه هاش اکثرا اینجورین حالا نمیدونم برا درمانشون رفته یا ن ...

این قولدر محل هست،فک کنم بخاطر کتک کاری اینجور شده

من آن تو ام،مرا به من باز مده

چون چشاش بستس چنگ نمیگیره کمکش کن 🥺مطمعن باش برکتش میاد تو زندگیت

کاری به برکتش ندارم،دلم نمیاد بی تفاوت باشم،مشکل جدی ندارد با یک کمک کوچیک خوب میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این قولدر محل هست،فک کنم بخاطر کتک کاری اینجور شده

ی بیماریه عزیزم

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

یه قطره هست تو گوگل بزنی اسمشو میاره برای عفونت چشم گربه داروخونه هام دارن قیمتشم پایینه اونو بگیر ر ...

قطره رو بزنم روی پنبه و‌چشمش رو باهاش پاک کنم؟چون فک نکنم بذاره بریزم داخل چشم،یکم ازش میترسم

چون همزمان داشت می‌لنگید ‌گفتم حتما دعوا کرده

اون شاید ضربه دیده

ولی این مورد ی بیماریه عزیزم

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

میام دستم رو میشورم

میدونستید این کار شما دخالت در طبیعت و ایجاد خلل در زیست حیوانات  کاش یاد بگیریم با حیووونا هیچ کاری نداسته باشیم این خودش بزرگتری اصل در حیوان دوستی  است ..نه بهشون غذا بدیم نه زندانیشون کنیم نه درمان نه اسیب 

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
میدونستید این کار شما دخالت در طبیعت و ایجاد خلل در زیست حیوانات کاش یاد بگیریم با حیووونا هیچ کاری ...

برای حیوانات ولگرد بله حرف شما درسته

میدونستید این کار شما دخالت در طبیعت و ایجاد خلل در زیست حیوانات کاش یاد بگیریم با حیووونا هیچ کاری ...

ولی این رو درنظر نمی‌گیرید ما انسان‌ها جزوی از طبیعت هستیم نه چیزی فرای اون

ولی این رو درنظر نمی‌گیرید ما انسان‌ها جزوی از طبیعت هستیم نه چیزی فرای اون

هیچ حیوانی ب حیوان دیگه کمک نمیکنه از مرگ نجانش بده با غذا دهی بیجا باعث زاد ولد بیش از حد اونها بشه و ی چرخه کامل  ازبین بره کاش  ب جای دلسوزی بیجا یکم مطالعه کنیم

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

اون روز هم یک معتاد آخر شب کنار یک فروشگاه خوابیده بود ،انکار جنازه قیافه اش بود،بیدارش کردم ویتامین سی و کیک بهش دادم،قندش بالا بره توی سرما نمیره،این یک معتاد مردنی بوگندو  هست انگل جامعه اصلا دیگه شبیه انسان نیست بذاریم بمیره؟یا اونکه فقیره بهش بگیم تقصیر خودت هست نباید ما دخالت کنیم؟یک چیز جالب رو‌میدونی حیوانات ذات آدم هارو میشناسند،فک نکنم ازت خواسته باشند کمکشون کنی ولی برای من خیلی پیش امده،چند روز پیش باران شدید میومد رفتم بیرون،یک گربه آنقدر صدا کرد گفت منو ببر خونتون،آوردم داخل راهرو شب تا صبح توی کارتن روی پتو خوابید،یک غذای گرم هم بهش دادم،فردا هم رفت تو خیابون،من هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم کاری به حیوان و انسان ندارم،ولی بعضی ها هیچ خیری ندارند چه برای انسان چه حیوان،طلب خیر و آگاهی برات دارم