2777
2789
عنوان

طلا و عروسي داداش😕

726 بازدید | 43 پست

من همه طلاهامو دوسه سال پيش سر قرض و بدهي وچك فروختم ولي هنوز نتونستم بگيرم فقط يه نيم ست دارم الان دوماه ديگه هم عروسي داداشمه ميگم زشت نيس دستم چيزي نيس بدنم خاليه؟البته خيلي علاقه اي به طلاي زيادندارم ولي خب به اندازش دوس دارم

ولي نميتونيم الان بخريم(گرونم شده كه ديگه هيچي😐)ميگم اگه به جاش نقره يا بدلي بخرم اشكال داره يانه شوهرم پررو ميشه ديگه برام نميخره؟البته از اون ادما نيس هميشه هم ميگه برا دستم بياد برات بهترينارو ميخرم ولي من خودم اين احساس و دارم به نظرشماچكاركنم؟

💙💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباست رو جوری بگیر که گردنبند نیاز نداشته باشی اگر تونستی یه دستبند خوشگل هم بخر....

من با بدل زیاد رابطه ی خوبی ندارم ولی اگر چاره ای نداری بهترین راهه الانم که از کنار بدل فروشی رد میشی شک میکنی طلا فروشیه یا نه باید سر درش رو نگاه کنی 😅😅😅

ب نظر من نقره و بدل نخر چون شوهرت پیش خودش میگه خوب وقتی میتونه تقره بندازه کسی هم فرقشو حس نمیکنه چرا بخرم براش همین نیم ستش بسته

اگر خودهر یا مادرت یا خاله ای کسی طلا زیاد دارن از اونا بگیر بنداز ی دوتا

متاسفانه همسرم خیلی پنهان کاری میکنه😔 در حدی ک نمیدونم کیه و کجاست؟! 😆😅

فقط همون نیم ست رو بنداز با یه مشت بدل ابروی خودتو نبر,بعدم اگه شوهرت (هر چقدر هم که خوب باشه ) ببینه با بدل کارت راه افتاده,دیگه جای طلاهاتو نمیخره,اکثر مردا هر چیز دیگه ای تو زندگی رو به طلا و جواهر زنشون ترجیح میدن,مگه این که پشتشون به یه جایی گرم باشه,

یا عماد من لا عماد له,,,,