2777
2789
عنوان

طلا و عروسي داداش😕

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همينو ميگم ديگه نه خب همشون ميخوان براي عروسي بعدم قرضي دوس ندارم

بل بخر اما به شوهرت نگو بدل خریدی بنداز بعد بهش بگو از دوستت طلا قرض کردی خیلی هم خجالت کشیدی کلی شوهرتو بنداز تو عذاب وجدان تا زود برات طلا بخره

منم همه طلاهامو فروختم  برا شوهرم پشیمونم الان هرجایی میرم میبینم بقیه طلا دارن ناراحت میشم دلم ...

دقيقا مثل من تازه مو خيلي طلا دوس ندارم ولي مجلس كه باشه دوس دارم لااقل يه تكپوشي يا دستبندي چيزي داشته باشم دستم خالي نباشه مخصوصا الانم كه عروسي داداشم مثلا خواهر دومادما😕😀

💙💙
اگه پول داره بزار برات بگیره یا وامی چیزی بگیره بخر اگه هم نه با یه بدل کارتو راه بنداز چه کنیم باید ...

وام گرفتيم يكم داديم به قرضا كه هرچي ميديم تموم نميشه😬 تهش دو تومن نگه داشتم براي عروسي ولي اين دوتومن به طلا نميرسه لباس كيف كفش ارايشگاه هديه پاتختي همه اينا هس

💙💙

ای بابا چه اشکال داره اشنای ما شب عروسیش برااینکه کلاس بذاره یه سرویس بدل که عین طلا بود دادبه مادرشوهرش گفت طلاست بهم هدیه بده بعدهمه گفتن عروس دوتاسرویس داشته دامادهم یه سرویس طلا دادش

خدایاخودت میدونی من ادم بی حوصله ای هستم واصلاطاقت ندارم پس لطفا زودی یه نی نی بذارتودلم  لطفا تپلی هم باشه لپاشو بکشم😍😍😍 مرسی خداجون میدونم که میشنوی ومستجاب میکنی😙

چه چیزایی واستون مهمه،من خیلی طلا دارم اما یکبار هم استفاده نکردم،همه ی مهمانیا و عروسی ها رو هم فقط ساعت و حلقه میذارم،نهایتش یه جفت گوشواره،

الان هم که لباس پوشیده مد شده اصلا مشخص نیست چی آویزون کردی گلم

وام گرفتيم يكم داديم به قرضا كه هرچي ميديم تموم نميشه😬 تهش دو تومن نگه داشتم براي عروسي ولي اين دوت ...

اره راست میگی دقیقا شرایطط مثه منه منم وقتی پولی دستمون میاد باید بدیم قرض و بدبختی شوهر خان اه یه لباس شیک و یه بدل باکلاس بگیر بی خیال تنت سلامت 

مگه ميشه يه موقع اتفاقي ببينه چي؟

اگه مراسمتون جداباشه که نمیبینه

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

منم همينو ميگم ديگه نه خب همشون ميخوان براي عروسي بعدم قرضي دوس ندارم

نمیدونم والا گفتم شاید طلاهاشون زیاده این وسط ۲ تا هم ب تو بتونن بدن / بعدشم یه شبه دیگه اگرم چیزی بشه باز مادر خواهر بهتره تا از دوست بگیره ادم

خودت میدونی بازم عزیزم😊

متاسفانه همسرم خیلی پنهان کاری میکنه😔 در حدی ک نمیدونم کیه و کجاست؟! 😆😅