یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
گفتن نامادری حتی مدرسه هم متوجه موضوع شده بود بعد اون پدر بیشرفش چرا نمیفهمید مگه یه بچه ۹ساله چقدر ...
با اون یکی که بهش تجاوز شده بود اشتباه گرفتم.
خدا لعنتشون کنه.
فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم تو اینترنت دیدم خدا لعنتش کنه نمیدونم اصلا چطور انقد چشماش رو کبود کرده بود. اصلا انسان نیستن نمیشه گفت حیوان . حیوان افریده خوب خداست این بدیهای برای انسان هی بده فقط