2777
2789
عنوان

لعنت بر همه ی نامادری هایی که شرف ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 31 پست
عزيزم همه جا آدم هاي رواني هستنمنتهي همه جا براي حفاظت از بخصوص بچه ها هزار تا قانون هستطرف ببينه هم ...

دردناکه که ببینی یه از خدا بیخبر زورش به کسی میرسونه که هیچ پناهی نداره و اون پدر پستش هم دخالت نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افتضاح زیاده به خدا عکساش رو دیدم قلب اتیش گرفت چقدر پسته که زورش به یه بچه رسونده

خدا لعنتشون کنه،،،،روانی بوده.

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

هر دم از این باغ .... وقتی قانون نیست این میشه که طفلک بچه ها باید عذاب بکشن

😔😔

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

شاید پدرش حالت نرمال نداشت بیمار روحی بود یا اعتیاد داشت معمولا اینجور افراد متوجه اتفاقهای اطرافشون ...

کاش بمیرن اینطور سرپرست ها که حداقل بچه تو بهزیستی هر لحظه مرگ رو تجربه نکنه  دختر خودم یه سال ازش بزرگتره مگه چقدر جون دارن   

منم تو اینترنت دیدم خدا لعنتش کنه نمیدونم اصلا چطور انقد چشماش رو کبود کرده بود. اصلا انسان نیستن نم ...

فکر کن مدرسه پیگیر شده بعد اون پدر نما با اجبار پسرش یکم پیگیر شده معلومه که اطلاع داشته وگرنه اون حجم از کبودی شکنجه فقط یه نابینا متوجه نمیشه

فکر کن مدرسه پیگیر شده بعد اون پدر نما با اجبار پسرش یکم پیگیر شده معلومه که اطلاع داشته وگرنه اون ح ...

بابا مگه ممکنه ندونه این بخاطر منافعه دیگش دور ور زنش هیچی نگفته مرتیکه 

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

بابا مگه ممکنه ندونه این بخاطر منافعه دیگش دور ور زنش هیچی نگفته مرتیکه

دقیقا اخه اون حجم از کبودی و قرمزی چشمش  خدا لعنت کنه که معلوم نیست با چی میزده تو چشمای نازش

دردناکه که ببینی یه از خدا بیخبر زورش به کسی میرسونه که هیچ پناهی نداره و اون پدر پستش هم دخالت نمیک ...

يه حسي فراتر از درده بخصوص اگر به اين فكر كني كه همين الان كه من و شما صحبت ميكنيم هم بچه هايي هستن كه توي همين شرايطن

بس که قانون برای این بیشرف ها ساده عمل میکنه و یه پدر بی مسئولیت که فقط برای لج کردن بچه رو از مادر ...

خدا لعنتشون کنه. ولی واقعا یه مادر چطور سر رو بالش میذاره برای راحتی خودش بچه رو میسپره به بقیه. این تو کتم نمیره. هرجا میری بچتم ببر. یا بساز تا بچت بزرگتر بشه

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰