2777
2789
عنوان

این یه دعوای الکیه یا نه

105 بازدید | 15 پست

برا پارتنرم شب پرستاره کشیده بودم و خیلی ذوق داشتم که نشونش بدم چون اولین نقاشیمه و خیلی خوب شد

اون کلا واکنش دادنش ارومه و چند بار بش گفتم که این چیزا برام مهمه و دوس دارم بهم افتخار کنه و ذوق کنه

و اون اینو میدونست ولی بازم انجامش نداد و وقتی دوباره گفتم بم گفت من کافی بود رفتارم، چرا بم عذاب وجدان میدی؟

اونروزش من چیزی نگفتم دیگه ولی فرداش زنگ زدم گفتم که چرا اینجوری گفتی جا اینکه برام ذوق کنی مگه چیه

بعد بم میگه تو زنگ زدی دعوا کنی

و باز تو پیام هی بم میگفت میخواستی زودتر بگی تقصیر من نیس

بعد دیگه دلم شکست و نزدیکش نشدم کلا

اونم هی همین حرفای مزخرف رو تکرار میکرد و میگفت من بزرگش کردم و فقط دعوا میخوام

واقعا اینجوریه که میگه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بچگونه رفتار میکنیمردا کلا بعضی چیزا رو‌متوجه نمیشن

خب منم اینو میدونم 

برا همین ناراحت نشدم بجاش گفتم چرا حسرت به دلم بمونه

بش بگم برام انجام بده مگه پارتنرم نیس

بعضیا کلا نمیتونن ذوقشون رو نشون بدن

یکیش خود من چه یه گونی طلا بهم بدن چه یه شاخه گل بااینکه از درون خیلییی خوشحال میشم قلبا واسه گونی طلاعه

فقط لبخند میزنم وتشکر میکنم طرف میخوره تو پرش فکر میکنه خوشحال نشدم

من شوهرمم ازم خواستگاری کرد جلو همه فقط لبخند زدم و حلقه رو گرفتم درصورتیکه ذوقم گ بودم از درون ولی نتونستم نشون بدم وشوهرم فکر کرد من ناراحت شدم بیشتر تاخوشحال😂😂😂

سرعقدمونم بله گفتنم اگ فیلمم روببینی غک میکنی زوری دارم بله میدم درصورتیکه بهترین روز زندگیم بود

بعضیا کلا نمیتونن ذوقشون رو نشون بدنیکیش خود من چه یه گونی طلا بهم بدن چه یه شاخه گل بااینکه از درون ...

درک میکنم اینو واقعا

ولی من جز اون کلا چیزامو به کسی نشون نمیدم فقط اونه

و برا خوشحالیش ۳ ساعت پاش نشستم

عزیزم ابراز احساسات هر ادمی متفاوته

اون میدونی تو توانایی و استعداد نقاشیت خوبه

و اینو عادی میدونه ک بتونی یچیز خیلی قشنگ بکشی

نمیتونی ادمارو مجبور به ذوق کردن بکنی این ی احساس درونیه

مثلا فکر کن شوهر من باهمه عالی بودنش اعتقادی به مناسبت خاص نداره

مگه اینکه یادش بیوفته

ک اونم خیلی وقتا فراموش میکنه

دقت کردم دیدم کارش از عمد نیست 

واقعا یادش میره واقعا دوس نداره

و دیگه رها کردم

اینکه هی بخوای اخلاق و رفتار کسیو تغییر بدی درست نیست

پس تو الان به مناسبتا بی توجهی؟

نه من براش تولد میگیرم

و برای خودمون جشن میگیرم اونم همراهی میکنه

ولی مثلا روز تولد من اگه دو روز قبلش یادش باشه تبریک میگ 

اگه نه ک دیگه هیچی😂

نه من براش تولد میگیرمو برای خودمون جشن میگیرم اونم همراهی میکنهولی مثلا روز تولد من اگه دو روز قبلش ...

اتفاقا پارتنر منم تا الان برام جشن تولد نگرفته و من برامون جشن سالگرد و تولدش رو میگیرم 

که خب برا اینم ناراحت شدم از دستش

یعنی خب دلت نمیخواد اینو؟ تولد با اون

اتفاقا پارتنر منم تا الان برام جشن تولد نگرفته و من برامون جشن سالگرد و تولدش رو میگیرم که خب برا ای ...

بگم نه دروغ گفتم

ولی میگم دیگه پذیرفتم اینو

خوبی های دیگشو دیدم

و گذشتم از اون یکی

از پارنترنت ادم خوبیه اگه تو باقی موارد ادم درستی هست میتونی از یکی دوتا اخلاقش ک دوست نداری چشم پوشی کنی

اگه نه و برای همه چیز بیخیال و بی اهمیته ک خودت میدونی باید چیکار کنی

بگم نه دروغ گفتمولی میگم دیگه پذیرفتم اینوخوبی های دیگشو دیدمو گذشتم از اون یکیاز پارنترنت ادم خوبیه ...

نه اون خیلی اهمیت میده

ولی من فک کردم اگه چیزی دلم میخواد چرا نگمش چرا نخوامش وقتی با یه گفتن میتونه انجام بشه

نمیدونستم که این میشه تغییر دادنش

فک کردم فقط یه کار کوچیکیه که میتونه برام بکنه

نه اون خیلی اهمیت میدهولی من فک کردم اگه چیزی دلم میخواد چرا نگمش چرا نخوامش وقتی با یه گفتن میتونه ...

بعضی اخلاقا ذاتی هستن

بعضیام با یبار گفتن درست میشه

دیگه نگو بهش

خودش فهمید ک هیچی

نفهمیدم اینو ببخش به خوبی هاش