2777
2789
عنوان

مهریه سه دونگ خونه بدرد میخوره❓

170 بازدید | 16 پست

احساس میکنم بدرد نمیخوره چون پس فردا اگر اتفاقی بیفته و جدا شین نه میتونی اون خونه رو تنهایی بفروشی نه میتونی توش زندگی کنی دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرتفکر کن هر وقت بخوای ملک رو تبدیل به پول کنی باز باید بری از شوهر سابقت خواهش و تمنا کنی که اون ...

نه دادگاه ازش میگیره

وادار به فروش میشه

یا باید همون مبلغ پول رو بهت بده

قوانینشو از یه وکیل بپرس

فکر کن هر وقت بخوای ملک رو تبدیل به پول کنی باز باید بری از شوهر سابقت خواهش و تمنا کنی که اونم راضی ...

قانون برات میگیره نیازی نیست از همسرت خواهش کنی 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

سه دونگ نمیخرن درخواست میدی خود دولت برا فروش میزاره میان ۶ دنگ میخرن نصف پولو میدن ب تو نصف به شوهر ...

خب شوهر باید رضایت بده که سه دونگ اونم بفروشن

ببین از نظر قانونی خوندم شما هر وقت بخوای خونه ای که سه دونگ به نامت هست رو بفروشی باید رضایت اون یکی مالکش رو هم بگیری

توی مهریه نیومده که پول فروش خونه به دختر تعلق میگیره

نوشته سه دونگ ملک بهش تعلق میگیره