2777
2789

سلام من سه روز مسافرت بودم 

دو روزش رو تو خونه یکی از فامیل هامون بودیم که نماز خون بودن و قبله رو می‌دونستن 

روز بعدش رفتم خونه یکی دیگه از فامیل هامون که ازش پرسیدم قبله کدوم طرفه اون سمتی رو که نشون دادن دقیقا سمت دسشویی بود 

من گفتم سنگ دسشوییتون اینطرفیه چه جوری میشه همون سمتی که دسشویی کردیم نماز بخونیم 

بعد گفتن که نه باید یکم کج وایسی 

ما هر کی میاد خونمون میگیم این طرفی بخون 

خوندم ولی شک به دلم هست که درسته بوده یا نه 

الانم برگشتیم میخوام قضاش رو بخونم 

ولی نمی دونم که باید شکسته بخونم یا کامل ؟

گوگل هم کردن نوشته بود اگه در مسافرت قضا شده و تا آخر وقت هم تو مسافرت بودین 

برای قضاش باید شکسته بخونید 

ولی اگه نماز تو مسافرت قضا شد ولی به وطن رسیدین و وقت بود باید کامل بخونید 

شکسته بخونید

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجور وقتا ی اپلیکیشنایی هست ک نشون میده تو گوشی قبله کدوم سمته همونارو یکی رو نصب کن داشته باش 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

هرنمازی رو که سفر بودی و وقتش گذشته همون شکسته بخون

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗.