2777
2789
از کجا میتونم بخرم عزیزم؟ من شهرستانم

مغازه هایی که استوک دارن 

همه جا زیاد هست عزیزم شهر های بزرگ 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یخیال فریزر ساید بای ساید ایکس ویژن ۲۸ فوت توی دیجی زده ۳۰ تومن اخه

ایرانی نخری بهتر نیست؟؟

استوک lg میتونی ۵۰پیدا کنی راحت

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یخچال فریزریه فرش ۱۲ متریسرویس چوب اتاق خوابمبلتی ویجارو برقیماشین لباسشوییآب تسویه کنکتری برقیلوازم ...

من برای خودمو میگم بهت 

یخچال الجی ساید - ۸۵ تومن پارسال

مبل و ناهار خوری ۶ نفره استیل - ۱۶۰ تومن پارسال

جارو برقی AEG -  ۱۳ تومن پارسال 

تی وی با من نبود 

ماشین لباسشویی الجی ۳۰ و خورده ای 

اب تسویه کن نمیدونم 

سرویس چینی رو هفته پیش ۲۳ خریدم 

سرویس پذیرایی ام هفته پیش ۲۵ شد 

بذار ببینم پیج استوک که شیراز هست و دوستم از اونجا یخچال و ظرف‌شویی خرید رو میتونم پیدا کنم 

چک کن

عروسی به عهده داماد خونه هم به عهده داماداما جهزیه دونفر با هم‌میخرن بر ما ک رسم اینطوره ۴ الی ۸ تیک ...

میدونم رسم اینه به عهده شه

ولی میخوایم زندگی رو دو نفره باهم از صفر بسازیم

این با توعه این با منه خوشم نمیاد بکنم

میخوام زندگی مشترکمون واقعا مشترک باشه

هرچی داریم بذاریم وسط تصمیم بگیریم چی بخریم چیکار کنیم

با ۱۵۰ راه نداره؟

اگه چیز خوب بخوای نه عزیزم

ولی می تونی اونایی که ضروری تره بخری بعد کم کم چیزای دیگه هم هر چی خواستی بخری

من خودم اول ازدواج برقی های اصلی و مبل و تخت خریدم

پولی که برای جهیزیه بابام داده بود رو جای دیگه سرمایه گذاری کردیم بعدا کم کم چیزی خواستیم اضافه کردیم

بذار ببینم پیج استوک که شیراز هست و دوستم از اونجا یخچال و ظرف‌شویی خرید رو میتونم پیدا کنم چک کن

این پیج هست عزیزم 

stockmousavi

یعنی lg استوکش بهتر از آک ایرانیه؟

کلا مارک خارجی بهتر هست 

من برای خودمو میگم بهت یخچال الجی ساید - ۸۵ تومن پارسالمبل و ناهار خوری ۶ نفره استیل - ۱۶۰ تومن پارس ...

البته با خیلی کمتر از ایناام جمع میشه ها، نترسی 

من اولش که میخواستم بخرم استرس دیوونم کرده بود 

اما خورد خورد گرفتم

برای ما ۲ سال طول کشید 

با وامو اینا جور شد 

خیلی خدا کمک میکنه تو این قضیه

میدونم رسم اینه به عهده شهولی میخوایم زندگی رو دو نفره باهم از صفر بسازیماین با توعه این با منه خوشم ...

کار خوبی میکنی عزیزم 

نگران نباش پیش میره 

استوک که گفتم رو حتما سر بزن 

با خیال راحت میتونی بخری طبق چیزایی که دیدم 

مبل رو میتونی با ۲۰ بخری 

سرویس خواب با همین حدود ها میشه 

من برای خودمو میگم بهت یخچال الجی ساید - ۸۵ تومن پارسالمبل و ناهار خوری ۶ نفره استیل - ۱۶۰ تومن پارس ...

مبارکت باشه عزیزم به دل خوش استفاده کنی و خوشبخت شی

ولی واسه من اخه خیلی زیادی و غیر ضروریه اینا عزیزم به نظرم

مصلا من سرویس پذیرایی و چینی و اینا نمیگیرم

چند دست ظرف واسه دم دستی

چند دست ظرف واسه مهمون

همین!

یا یخچال اصلا لازم نیست ساید باشه فقط یخچال خوبی باشه و شکیل. 

یا میز ناهارخوری اول زندگی نباشه هم طوری نیست برام

ماشین لباسشویی با ۱۸ تومن هم چیز خوب ۷ کیلویی هست واقعا