2777
2789
عنوان

لطفا بیاید بچها😭

78 بازدید | 6 پست

بچها من یک سال ۷ ماهه سیپروترون مصرف میکنم وقتی تموم میشه بستم روز پتجم پریود میشم امروز روز پنجممه پریود نشدم دیشب ی خورده سرما خوردگی گرفتم از داداشم رفتم یه امپول کترولاک زدم تروخدا بگید چرا اینجوری شد😭

نگران نباش تا ده روز هم زمان ببره عادیه  

قرص و داروهای سرماخوردگی و کلا انتی بیوتیک ها روی قرص های هورمونی و خود هورمون ها تاثیر میذارن نگران نباش 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش تا ده روز هم زمان ببره عادیه قرص و داروهای سرماخوردگی و کلا انتی بیوتیک ها روی قرص های ه ...

من عفونت قارچی داشتم یعنی ترشحات سبز ی هفته قبل پریودی داروهامو از داروخونه گرفتم مصرف کردم یکیش تینیدازول ۵۰۰ یکی دایسی سیکلین یکی دیگم فلوکونازول مصزف میکردم 

دایسی و تینیدازول روزی دوتا بود اون یکی روزی یکی

دیشب نخوردم ازشون ترشحاتم قط شده امروزم‌پریود نشدم خیلی میترسم

من عفونت قارچی داشتم یعنی ترشحات سبز ی هفته قبل پریودی داروهامو از داروخونه گرفتم مصرف کردم یکیش تین ...

این همه استرس برای چیه؟؟؟ 

سیپروترون هم میخوردی که خودش قرص ضد بارداری هست که بگم نگران بارداری و… ممکنه باشی 

تازه فقط یه روزه عقب انداختی اونم یا این همه انتی بیوتیک که کاملا طبیعیه چون داروهات تداخل داره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
این همه استرس برای چیه؟؟؟ سیپروترون هم میخوردی که خودش قرص ضد بارداری هست که بگم نگران بارداری و… مم ...

اره میدونم اونو ولی من مجردم 😅سرما هم خوردم یعنی همه چی باهم قاطی شده

اره میدونم اونو ولی من مجردم 😅سرما هم خوردم یعنی همه چی باهم قاطی شده

پس کلا دیگه دلیلی نداره نگران باشی 

موفق باشی 🌹🌹🌹