2777
2789

من تابحال فقط نی نی رو بغل کردم برادرزادم یه هفتس دنیااومده nicuبود میدنش بخش بعدزنداداشم نمیتونس بمونه منو فرستاده حالامنم هیچییی بلدنیستم حتی بلدنیستم پوشک عوض کنم وای استرس دارم چیکارکنم😭بایداروغ بگیرم اره؟ وای شیر بدم بهش😭😭27سالمه هابچه هم نیستم🤦🏻‍♀️

تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط امیدوارم بچه پسر نباشه که ناشی هستی و بچه هم فواره میزنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

تا اونجا که میدونم اکثرا خودشون پرستار ها انجام دن هر چی بلد نبودی از پرستار بپرس یادت میده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

شیر و اروغ ک اسونه

شیر دادی برعکس میکنی روی دستت با اون دستت پشت شونه هاش میکشی ۱۰ دقیقه اینکارو بکن

پوشک هم تمیزش میکنی با دستمال مرطوب قِلش میدی به پهلو پوشکو میذاری زیرش از دو طرف چسبو میاری روش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اول اینکه مبارکه عمه خانم شدنت ، اموزش مجازی فایده نداره 😂 معمولا نی نی هر دو ساعت گشنه اش میشه اگر بیدار هم نشد باید خودت بیدارش کنی بدی بهش دماغشو یه کوچولو فشار بده یا کف دستشو ماساژ بده بیدار شه ، انشالا که طرز تهیه شیرخشکو بلدی ، آب نه سرد باشه نه گرم ولرم باشه خوبه دلدرد نمیگیره ، حدود هر ۶ ساعت هم اوایل پوشکشو‌عوض کنی اوکیه مگر اینکه پی پی کنه که زود عوض کن نمونه بسوزه پاش 

اول اینکه مبارکه عمه خانم شدنت ، اموزش مجازی فایده نداره 😂 معمولا نی نی هر دو ساعت گشنه اش میشه اگر ...

مرررسی کامل ترین بود شات گرفتم🤣

تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍
خب اینم شیرخشک😅

عزیزم شیر خشک دادی حتما تو سطح شیب دار بخوابن سرش بالاتر باشه و کج بخوابه رو پهلو خدایی نکرده شیر بالا آورد نره تو ریش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)