کارگرای ساختمون و دوتا بچه دبستانی هم اضاف کن و مهمان های وقت و بی وقت
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم اولا چرا بچه اوردی بچه سختی داره اگه هم خیلی اذیتی از جیبت بزن یه پرستار بچه بگیر بعدم قرص خواب برای بچه خیلی بده تو اینده سعی کن براش بازی های فکری بگیری و خسته بشه که پر و پات نپیچه یا ابجیت ابنا بازی کنه
من سر بچه اولم اینجوری بودم تازه با خانواده همسرم همسایه بودیم و بدون در زدن یا سرزده میومدن و خونه ترکیده. تیکه مینداختن. میگذره این روزاهم . منم کسی اطرافم نبود کمکم کنه. تو شهر غریب.
🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
حس میکنم خودتم بی حوصله ای چند روز خیلی براش وقت و انرژی بزار حسابی باهاش بازی های هیجانی کن براش قصه با موضوعات مشکلاتتون بگو مثلا در مورد بچه ای که همه رو گاز میگرفت کسی باهاش دوست نمیشد و بازی نمیکرد دندوناشم بخاطر گاز گرفتن بقیه خراب شد، همین محبتی که بهش میکنی اونو آروم تر میکنه به هر حال شرایطت سخته من درکت میکنم