2777
2789

خالا قاطی نکنید از بس عصبی یودم این عنوان زدم

ولی خیلی خستم خیلی

دختر ۲۰ماهم بشدت اذیتم میکنه

شوهر احمقم میاد میگه چرا خونه بهم ریختس

چرا غذا خوب نشده

دخترمم موقع غذا درست کردن بغل میخاد 

بغلش نکنم پامو گاز میکیره 

عصبیم عصبی از دست شوهر نفهمممم

منم دقیقا تو شرایط تو ام

کارگرای ساختمون و دوتا بچه دبستانی هم اضاف کن و مهمان های وقت و بی وقت

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اولا چرا بچه اوردی بچه سختی داره اگه هم خیلی اذیتی از جیبت بزن یه پرستار بچه بگیر بعدم قرص خواب برای بچه خیلی بده تو اینده سعی کن براش بازی های فکری بگیری و خسته بشه که پر و پات نپیچه یا ابجیت ابنا بازی کنه

راستی دخترت با اسباب بازی سر گرم نمیشه یا اگه سبدهای رنگی داری تو آشپزخونه بده بهش ببین بازی میکنه 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

عزیزم اونایی ک بچه کوچیک دارن اکثرا شرایط همینه. 

من سر بچه اولم اینجوری بودم تازه با خانواده همسرم همسایه بودیم و بدون در زدن یا سرزده میومدن و خونه ترکیده. تیکه مینداختن. میگذره این روزاهم . منم کسی اطرافم نبود کمکم کنه. تو شهر غریب. 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

۲۰ ماهه دیگه بزرگه ماشاالله، من دخترمو موقع آشپزی و ظرف شستن میذاشتم رو کابینتها کنارم و جلو دستش اسباب بازی میذاشتم. فقط اونجوری میذاشت کار کنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
نهایت ۵ دیقه سرگرم شه

خب کارتون دوست نداره بعضی بچه ها یه کارتونهایی رو دوست دارن نگاه می‌کنند براش تو فلش بریزی نگاه کنه؟

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

حس میکنم خودتم بی حوصله ای چند روز خیلی براش وقت و انرژی بزار حسابی باهاش بازی های هیجانی کن براش قصه با موضوعات مشکلاتتون بگو مثلا در مورد بچه ای که همه رو گاز میگرفت کسی باهاش دوست نمیشد و بازی نمیکرد دندوناشم بخاطر گاز گرفتن بقیه خراب شد، همین محبتی که بهش میکنی اونو آروم تر میکنه به هر حال شرایطت سخته من درکت میکنم

۲۰ ماهه دیگه بزرگه ماشاالله، من دخترمو موقع آشپزی و ظرف شستن میذاشتم رو کابینتها کنارم و جلو دستش اس ...

بعضی بچها خودشونو میندازن نگاه به بچه خودت نکن می میزاشتی رو کابینت همونجا می‌نشست پیشنهاد خوبی نیست

ه. اسباب بازی نهایتا تا ۳ روز سرگرمش میکنهبیشتر نه

تشک پارک اکثر بچه ها رو سرگرم میکنه. 

اما تو آرامش روحی هم نداری درون خودت جنگ و جدال هست برای همین بچت میچسبه بهت چون اونم آرامش نداره میاد پیش شما.

شما درک نشدین از طرف همسرتون زایمان و کم خوابی هم داشتی حال روحیت خوب نیست

نمیتونی یه ۲۴ ساعت بری جایی استراحت

بعضی بچها خودشونو میندازن نگاه به بچه خودت نکن می میزاشتی رو کابینت همونجا می‌نشست پیشنهاد خوبی نیست

من کنارش بودم یه لحظه هم ازش دور نمی‌شدم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍