سلام دوستان لطفا تاپیکای قبلمم بخونین و ی راهکار ب من بدین ک چیکنم من بعد اونشبی ک تاپیک گذاشتم سعی کردم ک دیگه اون حرفارو ک دیگه سرد نیستیو الان خوبیو اینارو بهش نزنم و نزدم
بیشتر از کلمات عزیزمو اینا استفاده کردمو تلاش کردم بیخودی بحثمون نشه و خداروشکر خیلی خوب بودیم این چندوقت
5ش عصری حرف زدیم تلفنی خوب بودیم اما یکم بیخودی عصبانی شد سر ی چیزی اما نه خیلی تند
ولی من باز اونجوری شکایت نکردمو خوب حرف زدم پیامیم باهاش حرف زدم عزیزمو اینا ب کار بردم خودشم اینکارو کرد غر نزدم ک چرا اونجوری حرف زدیو اینا ی ساعت بعدش دوباره زنگ زد گفت کارم تموم شده دیگه(5ش ها زودتر کارش تموم میشه)گفتم کجا میری گف هیچ جا بعد گفتم میای اینجا گف اره میام بعد دوباره زنگ زد گف بریم سینما منم گفتم باشه اصن نمیدونسم چیکنمو چجوری برخورد کنم فقط سعی کردم عادی باشمو روحیمو حفظ کنم با اینکه تو دلم اشوب بود مخصوصا با برخوردی ک پشت تلفن کرده بود وقتی توراه داشتم میرفتم زنگ زد گف کجایی گفتم نزدیکم دارم میرسم گف منم دارم میام اعصابم خورد بود ی تیکرو پیاده اومدم(وقتی اینو گف فهمیدم سرکار ی مشکلی پیش اومده و برای همین اونجوری حرف زده بود باهام)وقتی رسیدم سینما شروع کرد حرف زدن ک چیشده و چرا ناراحته(از ی طرف خیالم راحت شد ک فهمیدم مشکلش با من نبوده و بخاطر مشکل کارش بوده ک اونجوری حرف زده از ی طرف دیگم ناراحتم ک چرا باید مشکل کاریشو بیاره واسه منو سرمن خالی کنه اینکه باهام حرف بزنه و درد دل کنه حرفی نیست ولی اینکه بیاد بامن بدرفتاری کنه و بعد بگه سرکارم فلان چیز شد عصببی شدم این ناراحتم میکنه و دوست ندارم اینجوری باشه):(( تازه بدتر اینکه معذرت خواهیم نکرد و ب رو خودشم نیاورد باز قبلا ی حرکتی میکرد ولی الان.... :(ب نظرتون با همجین مردایی باید چیکار کرد و چجوری برخورد کرد؟اعصابم خورد شده دیشبم باز همینجوری شد ولی بدترش ولی اگه تریف کنم باز بضیا میگن طولانیه و فلان!! اما باید بگم اخه لازمه بخونینو راهنمایی کنین و بگین شما باشین شک نمیکنین؟یا من دارم اشتباه میکنم؟
ب نظرتون امروز حرفی بهش نزنمو اصن زنگ نزنمو پیامم ندم؟یا اگه حرف زدیم سرد برخورد کنم؟