2777
2789
عنوان

با اینجور مردا چجوری برخورد کنیم؟شما چی میکنین؟خواهشا راهکار بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 39 پست
و اینکه اگه میخواین نامزدیتون باقی بمونه کم محلی و اینجوز حرفا رو بیخیال شین یعنی چی تا یکم ناراحتی ...

خب من چن بار قبلو ک ناراحت  شدم کم محلی نکردم اما وقتی دیشب بدیدم باز تکرار کردو سر من خالی کرد ناراحتیشو بلخره باید بفهمونم ک این رفتار درست نیستو من خوشم نمیادو دلم میشکنه دیگه

سرد باشمو یکم معمولی رفتار کنم حساب کار دسش میاد نمیاد؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به قول مامانم با هرکی بگزدی عین همون میشی. شما هم به همین نرم خو بودنت ادامه بده و از کلمه های محبت ...

اره امتحان کردم این چن بار وقتی ناراحت بوده و بد رفتار کرده زیاد ب روم نیاوردمو مهربون برخورد کردمو اونم خوب شده اما میخام بفهمه ک نباید زیاد سر من خالی کنه و اینجوری برخورد کنه

میترسم وقتی رفتار خوب منو ببینه عادی شه براش و ب قول مروف پررو شه و بدتر بکنه !!!

حوصله م نشد کامنتتو کامل بخونم،اما در یک کلام بگم خیلی گیر میدی،بابا من که تو خونه م و تایمم برا خودمه والا حال ندارم یکی انقد سین جیم کنه منو چه برسه به مردی که سر کار میره و اعصابشم بابتش خرد بوده،دنبال چی میگردی انقد بررسی میکنی رفتار و آن و آف بودنشو و هی پیام میدی عزیزم؟چسب بازی دربیاری طرف دوستتم داشته باشه عصبی میشه

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
دیشب خوب بودیم تلفنیم حرف زدیم من بیرون بودم گف برو خونه زود خیابونا شلوغه و فلان من ک رفتم خونه خود ...

یه چی میگم ناراحت نشو ولی اگه من جای نامزدت بودم  از یه جایی به بعد اصلا جوابتو نمیدادم خیلی رومخ بود یسری چیزا!!!!

خب من چن بار قبلو ک ناراحت  شدم کم محلی نکردم اما وقتی دیشب بدیدم باز تکرار کردو سر من خالی کرد ...

من از پستای قبل این احساس کردم ناز کشیدنای شما براشون عادی شده و دیگه اثر نداره برای عنوان کردن ناراحتیتون راه دبگه انتخاب کنین

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
حوصله م نشد کامنتتو کامل بخونم،اما در یک کلام بگم خیلی گیر میدی،بابا من که تو خونه م و تایمم برا خود ...

عزیزم کجای حرفمو متوجه نشدی ک میگی من سین جینش کردمو چسب بودم!!! وقتی کامل نخوندی نمیدونی درست چی شده و چی نشده 

یا نظر نده یا کامل بخونو نظر بده   

بخاطر این گفتم تل گرامت وصل شد یا گفتم اینسات وصل شد چون الان مال همه قطه و میخاسم ببینم وصل شده برا اون یا نه و اینکه شمام باشی ببینی شوهرت انلاینه و بعد بگه ایمو ندارم شک میکنی.منم گفتم وا پس چجوری انلاینی ینی اینکه تعحب کردم ک زده انلاینه اما خودش میگه ایمو ندارم!!ی چیز عادیه فک میکنم شمام باشی تعجب کنی.

یه چی میگم ناراحت نشو ولی اگه من جای نامزدت بودم  از یه جایی به بعد اصلا جوابتو نمیدادم خیلی رو ...

کجاش رو مخ بود من میگم اون عصبانی بود من اروم بودمو ب رو خودم نیاوردم بعد شما میگی رو مخ بود؟!!!

حوصله م نشد کامنتتو کامل بخونم،اما در یک کلام بگم خیلی گیر میدی،بابا من که تو خونه م و تایمم برا خود ...

دقیقا 

منممیخاستم بگم خیلی پاپی ش میشی 

گیر میدی وکش میدی

مردا ازاین اخلاق فرارین 

یعنی دیوونه میشنا 

وقتی میبینی بی حوصله س باید ارتباط و در فضای ارومی قط کنی 

من از پستای قبل این احساس کردم ناز کشیدنای شما براشون عادی شده و دیگه اثر نداره برای عنوان کردن نارا ...

بله اما گفتم از بعد از اونوقع من متوجه شدم ک دلیل دیگه ای داره واسه اینکه مث سابق نیست و اینه ک کارش مشکل پیدا کرده و اعصابش خورده و حوصله ی اینکه با منم بحثو مشکل داشته باشه و بخاد ناز بکشه نداره اما قعلا ک من دارم کوتاه میامو چیزی نمیگم و ب رو خودم نمیارم

عزیزم کجای حرفمو متوجه نشدی ک میگی من سین جینش کردمو چسب بودم!!! وقتی کامل نخوندی نمیدونی درست چی شد ...

اونقدی خوندم که متوجه شم چی شده!!!همین هی آخه آنی آخه فلان گیر دادنه،اگه بهش اطمینان داری دلیلی نداره این کارا،نه من اصلا چک نمیکنم آن و آف بودنشو مگه اینکه تایم عجیبی آن باشه مث نصف شب،بهر حال صلاح مصلحت خویش خسروان دانند،منو نزن

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
کجاش رو مخ بود من میگم اون عصبانی بود من اروم بودمو ب رو خودم نیاوردم بعد شما میگی رو مخ بود؟!!!

ببین منظورش اینه 

مردها رو بشناس اونا تو ناراحتی بخلاف ما خانمها دوست دارن ساکت باشن وکسی دور وبرشون نباشه 

شما هم هر وقت دیدی ب هم ریخته است سعی کن پیام و....ندی وتنهاش بزاری 

وقتی زنگ زد حرف زدین دوباره بعدش منتظر بودی جای قبلیتو بده،بعد دوباره اس دادی که چرا ج نداده و...

مردا مث من خانما حوصله ندارن که، عصبی میشن 

دقیقا  منممیخاستم بگم خیلی پاپی ش میشی  گیر میدی وکش میدی مردا ازاین اخلاق فرارین  ...

مردا پیش کش،بخدا من روانی میشم یکی دقیق شه رو مجازیم یا اینکه کدوم رفتارم غلط یا درسته،همه ادما اخلاق خوب و بد دارن،هیچکس اینجوری اصلاح نمیشه،فقط محبته که تاثیرگذاره نه ناظم بازی دراوردن،نمیدونم والا من اینطوری ام

اونقدی خوندم که متوجه شم چی شده!!!همین هی آخه آنی آخه فلان گیر دادنه،اگه بهش اطمینان داری دلیلی ندار ...

بله ولی اون مال وقتیه ک صبح تاشب بخای گیر بدی منم هیچ جای پیامم ننوشتم ک صب تا شب دارم چک میکنم ببینم انه یا نه.

گفتم بهش پیام دادم گفتم بیا ایمو(همین این اسو دادم دیدم ان شد منم فک کردم اسمو دیده ک ان شده)ولی دیدم یهو اس داد ایمو ندارم!!منم گفتم وا پس چجوری انلاینی!!(ینی چ جالب اینجا زده انلاینی درحالی ک بنامشو نداری)همین ک این اسو دادم یهو دیدم اف شد!!پس طبیعیه ک کنجکاو بشم ک چرا این اتفاق افتاده!

(نصف شبم بود البته)