2777
2789

من ی رابطه سمی داشتم و ازش اومدم بیرون 

و رفتم سر کار توی ی شرکت این اقایی ک میگم قبلن توی شرکتای دیگ با من همکار بوده و الانم به طور عجیبی باهم همکاریم 

یسری از کارا میکنه ک حس میکنم از من خوشش اومده حالا شماهم نظراتونو بگید ببینم درسته یا نه ما محیط کارمون خیلی همه باهم رفیقیم و دوستیم 

من بهمشون گفتم شماها جای برادر نداشته منین 

مثلن رییسم ک میره میاد سمت من مثلن نازی میکنه من لپام بزرگه لپامو میکشه یا اینکه من میرم تو پرزنت با مشتری حرف میزنم برام یجوری ک بقیه نبینن چشمک میزنه 

خیلی ازش خوشم اومده لنتی اصن دارع دلمو میبره چیکار کنم زودتر پیشنهاد بده یا مثلن میرم رو پشت بوم ک ی سیگاری چیزی بکشیم باد میزنه میگم سردمه یکی دوبار دستشو انداخت رو شونم بعد اصن چشاش انگار حرف میزنن با فکرش دارم دیوونه میشم خوابم نمیبره لنتی 

بعد امروز میخواستم برم دستشو فشار دادم محکم ک دردش بگیره بعد گفت دست منو فشار میدی ی بغل ریزی کردو منم ضربان قلبم جوری بالا رفت بهش گفتم ضربان قلبم بالا رفت گفت چرا گفتم همینجوری ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لپ و چشمک؟! چجور محل کاریه اونجا؟!

قبلا فکر میکردم این شرایط خاصی که واسه استخدام میذارن و اشک همه دخترارو در میارن چقد ظالماست و دخترامون اذیت میشن

الان میبینم اونجوریام که من فکر میکردم نیست ( یسریا)

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

تعداد کثیری هورمون شَق القمر میبینم فقط …

بعد میدونی جالبی این حرفی ک زدی کجاس ما هشتا پسرن دفترمون س تا دختر ک اون دوتا دختر دیگ یکیشون متاهله یکیشون از این افاده ای هاس و ی گوشه تنها میشینه و اکثر پسرای تیم ازش بدشون میاد و من علنن موندم تنها خودمم این فکرو کردم ولی من خیلی احساسیم