2777
2789

عمق داستان فاجعه است ها ولی خوب جالبه آخرش 

من تا پارسال شوهرم دست بزن داشت 

بدم میزد ،وقتی دروغاش لو میرفت برا کتمان شروع میکرد ب کتک زدن من 

شوهر من عصبیه اینو روانپزشکم تایید کرده 

ی بار تو نی نی سایت خوندم مادربزرگ یکی از کاربرا فک کنم بهش گفته بود هر وقت شوهرت زدتو هم بزن ،یا اینک پدربزرگش رو‌زده بود ،دقیق یادم نیست 

ولی حالا همون اصل ماجرا یادم مونده بود 

سری آخر قصد جدی داشتم ک اگ زد برم پزشک قانونی 

ولی خوب گفتم بذار اونم اجرایی کنم فوقش ی کم بیشتر میزنه😐

حلاصه ک همون ک ی چک زد خواست جلو تر بیاد گفتم بزنی منم میزنمت توجه نکرد منم پریدم تا می‌تونستم با چنگ و لگد و کندن موهاش و گاز گرفتن  افتادم بجونش😐با تمام حرص گذشته و حال با دل و جون میزدم عین چسب ولش نمیکردم ک بخواد بزنه 

و اون شد آخرین باری ک رو من دست بلند کرد 

الان باز چیزی میشه ب حد جنون میرسه از عصبانیت ولی خب ی از کتک زدن نیست 

البته من توصیه نمیکنم ب شما 🤣چون نمیدونم انقد زور دارین یا ن 

و ممکنه اصا شوهرتون بر علیه تون بشه 

ولی با یادآوریش دوباره دلم خنک شد و خندم گرفت 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر بامزه تعریف کردی خنده م گرفتامیدوارم هرگز این اتفاق پیش نیاد

همیشه بخندی 

منم همین آرزو رو برای همه دارم ❤️

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
برسلی کی بودی 😍😍

شوهر جان😂

دوستم تو دفتر قضایی کار می‌کنه تعریف میکرد یه خانمه اومده از شوهرش شکایت کنه بخاطر کتک بنده خدارو خیلی بد زده بود دوستم ناراحت به خانمه گفته بود توام همینطور وایسادی کتک خوردی نزدیش؟از خونه بیرونش نکردی؟ حقیقتا برا اینجور مردا باید مثل خودشون باشی