2777
2789
عنوان

کمککک

53 بازدید | 6 پست

میشه کاربریم یکاری کنین نیستو نابود شه اصلا وجود نداشته باشه دیگه 😂😂😂

تاپیکهای قبلمو بخونید متوجه میشید چرا

من خوب شدم راستش دیگه این چیزا واسم مهم نیس اصلا الان اومدم تاپیکامو خوندم خندم میگیره خودم خجالت میکشم😂

وا مگه میشه آدم باشگاه نره دیگه زندگیش رو روال نباشه 😐😐😐 چه چرتو پرتایی 

خداروشکر دیگ مهم نیس این چیزا میخاد بشه میخاد نشه والا من درسمو میخونم من فردا پس‌فردا بخام برم سرکار ازم میپرسن  خانوادت سختگیر بودن یا ن یا میپرسن مدرکت چیه 🗿😂😂

خلاصه گزارش بزنید که بترکه کلا این کاربری پر از انرژی منفی میسی❤️

تاپیکاتون میمونه و کاربریتون و تعلیق هم نداریم

🗿

پس چطور بعضیا کلا کاربریشون نابود میشه حالا تاپیکاشون هست ولی مینویسه حذف شده؟!

باید ب نی نی یار گفت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

❌❌❌❌ راجب حذف تاپیکها :

لینک تاپیکتونو اول به روش زیر کپی کنید :

برید داخل نی نی سایت من و قسمت تبادل نظر من یا بزنید روی پروفایل من اون کادر قرمز رنگ  لیست تاپیکاتون مشخصه و اگه روی عنوان تاپیکی که میخواهید حذفش کنید چند ثانیه دستتونو نگهدارید چندتا گزینه میاد و شما کپی نشانی پیوند رو که بزنید لینک همون تاپیک کپی میشه و همون لینک رو در روزهای شنبه و دوشنبه و چهارشنبه کاری و غیر تعطیل از ساعت ۱۰/۳۰ تا ۱۲ و از ۱۴ تا ۱۵

به پی وی ❌niniyar❌ ارسال کنید

❌فقط روزی یک لینک تاپیک  ارسال کنید با محتوای خصوصی و خانوادگی❌

❌فقط تو ساعت ها و روزهای مشخص شده غیر تعطیل اقدام کنید❌

❌❌خارج از این ساعات و روزها اقدام کنید تاپیکتون حذف نمیشه❌❌

❌اسم   niniyar   را سرچ کنید بالای صفحه در قسمت جستجو براتون میاد❌

❌❌ لینک تاپیک فقط به پی وی niniyar باید ارسال بشه❌❌

❌❌ و اینکه تنها نی نی یار تو کل ساعات در سایت چه برای نظارت و چه حذف تاپیک فقط و فقط  

👈👈👈👈👈👈   niniyar

هستن.......

❌❌❌❌اون تاپیک های بدون پست هم میتونید با اون علامت  سه نقطه خودتون حذفشون کنید .... فقط پست کسی داخل تاپیکتون باشه نمیشه حذفش کرد ولی برای خودتون موردی نداره❌❌❌❌

درخواست گزارش هم ممنوعه برای حذف تاپیک ... هم درخواست کننده و هم کسی که گزارش بزنه تعلیق موقت میشوند

@_mahyar   

🗿پس چطور بعضیا کلا کاربریشون نابود میشه حالا تاپیکاشون هست ولی مینویسه حذف شده؟!باید ب نی نی یار گف ...

تعلیق نداریم دیگه ... اگه اون متن زرد رنگ رو میگید که مدل تعلیق قدیم بوده و دیگه چنین چیزی نیست

@_mahyar