چرا واقعا شوهر من شیش ماهه مهم نیست بچه اش کجاست و یا زنده است مگه میشه پدر انقد بی مسئولیت حتی نمیخاد صدای بچه رو بشنوه چ برسه ببینتش 😐حسودیم میشه به کسایی که در به در دنبال اینن بچه اشونو ببینن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بابای منم همینه ماه به ماه زنگ هم نمیزنه نهایت سالی یکی دو بار ببینمش اونم معمولا خودم کار دارم که مجبور میشه قرار بزاره
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
بگو بشین تا اون موقع بچه تو رو بخواد.تف هم تو روت نمیندازه. بعدم الان قانون خیلی به نفع مادر شده. دوست من ۹ سالگی بچه ش رفت حکم رشد گرفت و کلا حضانت رو گرفت.
چقدر واقعا مردا بی مسئول شدن آخه بچه ما یکساله اشه بهرحال شیرینه
اوههههه نه من باز کوچیکتر بودم (۱۰ تا مثلا ۱۵) اینا حداقل هر هفته حتی گاهی بیشتر میومد میبردم پارک و شهربازی و رستوران و اینا هر چی هم میخواستم برام میخرید بعدش دیگه یهو ول کرد الان تقریبا هیچ ارتباطی نداریم هیچ پولی هم نمیده بهم
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/