من تحصیلات دارم و شاگرد ممتاز بودم ولی از شانس بدم سراغ هرکاری رفتم به در بسته خوردم همش میزنه تو سرم که چرا خونه داری زن دوستام همه شاغلن تو توخونه بیکار خیلی دلم شکسته خیلی
استاد رضایی نزدیک ۸ ساعت فیلم آموزشی رو با تخفیف ۷۰ درصد میده ۷ میلیوووون اونم مجازی اونم ۷۰ درصد تخ ...
الان دیگه این قیمت ها واقعا ارزش نداره اینقدر که منابع در دسترس هست
چی یاد میده این آقا؟ انگلیسی ؟ برای تافل و ... ؟
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بعضيا براشون مهمه ك همسرشون شخصيت و جايگاه اجتماعي خوبي داشته باشه و شاغل باشه بخصوص بعضي شغلهامن اي ...
دقیقا حرف شما رو منم قبول دارم و تایید میکنم
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
چرا این مردا برعکسن...باز من دوست دارم برم سرکار، سه ماه هم رفتم ولی با حقوق قانون کار، راهشم دور بود با ساعت کاری زیاد... با این وجود عاشق کارم بودم. شوهرم نذاشت برم. مجبورم کرد استعفا بدم... تا مدتها نسبت بهش سرد شده بودم اما براش مهم نبود و نذاشت برم
چرا قصد بر تحقیر رشته استارتر دارین؟خیلی رفتارتون عجیبه
والا منم در عجبم از کامنتا طرف شوهرش بهش حس ناکافی بودن و القا میکنه با زنای دیگه مقایسش میکنه بعد ملت گیر دادن ب رشته تحصیلی و برو شرکت کار کن دهن شوهرتو ببند
ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃
بر عکس نیستنچون تو ایران حقوق برابر نیستاختیار زندگی دست مرد استهر بلایی بخوان سر زنشون میارن قانون ...
اوهوم، دقیقا درسته
با اینکه همیشه خونه تمیز بود، نهار و شام سر موقع حاضر بود، دوتا بچه یکی مدرسه ای یکی 18 ماهه همه مسئولیت و کاراشون با من بود... همش غر میزد تو چرا 11 شب میخوابی. من نمیخوام بری سرکار که تا نصف شب باهام بیدار باشی🫤